tirsdag 23. mai 2017

Konfirmasjon tips

Her finner du huskeliste til konfirmasjon. Denne huskelisten vil hjelpe deg med å planlegge festen etter konfirmasjons seremonien. Den er ment som et verktøy . For deg som skal arrangere konfirmasjon ! Du finner tekst til konfirmasjonskort, tips om bordpynt og serviettbretting, blomsterdekorasjoner, invitasjoner, taler og .

Strikking, DIY, oppskrifter, smarte tips. Er du i full gang med å planlegge vårens konfirmasjon , men mangler inspirasjon? Her har vi samlet sammen de mest . Alt du bør huske på til konfirmasjonen. Huskeliste, maten, drikken og konfirmasjonstalen. For ikke å glemme konfirmasjonskakene!


Bordkort til konfirmasjon.

Mange familier graver dypt i lommeboka når det er tid for konfirmasjonsfeiring. Men er det virkelig nødvendig å slå på stortromma og bruke titusenvis av kroner . Har du konfirmasjon i år? Kjenner du deg kanskje litt stresset over alt som skal gjøres?


Vi har satt opp noen tips som vi håper kan hjelpe. God planlegging gir . Er du blant dem som strever med å skrive konfirmasjonstaler, er du kommet til rett nettsted. Her vil du finne all den hjelpen du trenger! I en konfirmasjon er det . Nå i helgen var det dobbel konfirmasjon her. Det var meldt regn og vind flere dager i forveien og vi var veldig spente på . Etter du er påmeldt er det vanlig at konfirmanten kan velge mellom noen datoer en kan konfirmere seg på.


Velg den som passer dere best. Skal du holde konfirmasjon , og trenger du litt inspirasjon til invitasjoner, bordpynt og bordkort? Les dette innlegget og få idéer til en festlig dag.


Konfirmasjon er en festdag det er hyggelig å gjøre litt ekstra ut av bordpyntingen.

Vi gir deg tips til hvordan du kan pynte et vakkert konfirmasjonsbord. Vår betyr også konfirmasjonsti noe som gjør det passende med et par tips her på bloggen. Min egen erfaring er faktisk at foreldrene er veldig . Men tenkte at siden jeg nå har vært gjennom en konfirmasjon , kunne jeg komme med noen tips.


Som jeg synes er ålreite. See more ideas about Pink gold birthday, Gold birthday party and Ethnic recipes. Pynte bord til konfirmasjon. Hvordan planlegge konfirmasjon.


Tips og ideer til konfirmasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg