torsdag 14. juli 2016

Ordtak om livet

Ordtak om livet

Trenger du et godt sitat? Livet har lært meg å tenke, men tenking har ikke lært meg å leve. Inspirerende, morsomme og underfundige ordtak om livet og det å være menneske. I bare tre ord kan jeg oppsummere alt jeg har lært om livet: . Livstips fra store tenkere.


Ordtak om livet

Ordtak om livet (Foto: Dreamstime. com). Denne Pinnen ble oppdaget av Janne. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Mange ordtak sortert etter kategorier. Her finner du ordtak om livet.


Leter du etter sitater og visdomsord å bruke til en bryllupstale, russekortet, et kjærlighetsbrev eller i livet generelt? Et liv brukt på feiltak er bedre enn et liv brukt på ingenting. George Bernhard Shaw. Se over skulderen din og sørg for at noen . Dens skikker, legender og historie er veldig attraktiv for de . De gir interessante perspektiver på livet , døden og samfunnets og menneskets utvikling.


Ordtak om livet

Du må ta det som det er. Om en dag passerer uten å forandre noen av dine gamle . Jeg tror på at av jord er du kommet, til jord skal du bli. Og kanskje blir jeg en blåklokke. Antall sitater i kategori Livet : 109.


Kategori: Oscar Wilde. Kloke ord for livet - sitater og ordtak av Bent Hvale - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Vise visdomsord i hopetall. Visdomsord er ment til å gi inspirasjon til forskjellige situasjoner i livet.


Få inspirasjon fra vise hoder som deler sin visdom om livet. Suksess er en naturlig konsekvens av å følge de grunnleggende enkle metodene. Aldri tillat deg selv å bli et offer. Aegrot, dum anima est, spes esse dicitur = Så lenge det er liv , er det håp for den syke, sies det (Cicero). Aequam memento rebus in arduis = Bevar et rolig sinn i . Sådan siger et engelsk ordsprog.


Noen ganger du bare trenger noen gode sitater. Du finder nogle stykker fra min samling lige her. De fleste skygger i livet vårt, skyldes at vi selv står i veien for solen. Tre-fire ganger i livet har vi sjansen til å være tapre, og hver eneste dag har vi sjansen til.


Aftenrøde gir fager natt, morgenrøde . Bestill hjemlevering eller klikkhent i din ARK-butikk. Jeg blir mer og mer opptatt av livet som det faktisk er, ikke som det skulle ha vært. Du kan finne ordtaker og. Viser innlegg med etiketten livet ord.


Syn på livet : Tunnel syn – Hauke blikk – Rosenglass syn. Livet er ikke et spørsmål om å sitte med gode kort på hånden, men mer om å spille med dem man har fått utdelt. Det hjelper alltid .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg