fredag 15. juli 2016

Hundebur til liten bil

Lynrask levering helt hjem på døra. Fri frakt over 49- Bestill på Dyrekassen. Hei, Jeg trenger et hundebur og er usikker på hva jeg skal velge!


Jeg har en liten bil , så har ikke plass til bur i bagasjerommet. Velg mellom trygge bur fra.

Hundebur og transportbur til din hund. Trixie hundebur nr 2. En liten hund kan nemlig utgjøre stor skade ved krasj som et løst objekt. Ecoline og 4Pets hundebur er et godt valg for transport i bil. Burene er meget robuste . Skal dere på biltur med hund? Reis trygt og bekvemt med et hundebur.


Musti har et stort utvalg av forskjellige bur av høy kvalitet.

Valg av riktig hundebur eller hundesele til bil kan bety forskjell på liv og. Vi fører mange flott og rimelige bur til bruk i bil eller på reise. Aluminium hundebur til bil ,. Solid og sikkert bilbur i aluminium.


Designet for bruk i . Søker du hundebur til bil til reise med hund? Det er påbudt i Norge og sikre all last i bilen , og med last inngår også hund. Alle hundeburene er laget for å gjøre ditt liv med hund enkelt og trygt på reise.


Slik velger du hundebur - tips! Kurv og joggebånd Tilbehør for bilen bestill billig på nettet til Hund din. Transportbur for hund kommer i tre forskjellige størrelser: stor, medium og liten. Dyr skal aldri transporteres løst i bil. Les gode råd og tips her!


Dette er hundebur utviklet for de minste hunderasene. Et bur for den kresne lille hund! Det er også en liten festkrok til halsbåndet på innsiden.

Blir bilen min for liten for å ha et bur for hund. Ser litt på hundebur til en hund vi skal hente om noen uker. NAF har testet bur og seks seler til sikring av hund i bilen. Herkules proline falcon S hundebur til bil.


Så liten er risikoen for å bli tatt i fartsboksene. I Norge er det krav til sikring av all last i bilen. Sikring av dyr i bilen. Mindre bur for en liten hund eller en katt bør plasseres på gulvet foran baksetet. Du skal altså investere i et hundebur til bilen , eller en bil -sele til hunden, hvis du.


Vi har blant annet en liten hundetrolly, som fungerer som en liten hundeveske. Vi anbefaler alle hundeeiere å investere i et trygt og godt bilbur. Dersom hunden er usikret i bilen vil den ved bråbrems bevege seg i full fart gjennom bilen , dette . Instagram posts (photos and videos) - Picuki.


Fra hundebur og -seng til ulike type bånd og seler, skåler, hundeposer,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg