mandag 4. juli 2016

Cafe sting med ekstra krem

Sett kjelen med kremen i kjøleskapet over natten (se tips). Stingkake kommer fra cafe Sting i Stavanger. Det finnes flere versjoner av oppskriften, og jeg har tatt meg noen friheter for å forbedre en . Saftig Krokankake med smørkrem og vaniljekrem.


Med rosevirvler trenger du ekstra mye krem. CAFÉ STINGS SJOKOLADEKAKE! Mens kaken steker, begynn gjerne på kremen ). Pisk opp kremen når den er helt kal ikke pisk for lenge!


Del hver kake i to, . Café Sting - den ultimate sjokoladekaken. Vend dette i deigen til slutt. Sjokoladekake med daimkrem. Cafe Sting sjokoladekake. Tenkte å lage den klar.


Sprø nøttebunn med fløyelsmyk sjokolademousse, toppet med luftig krem. Tilsett sukker, egg, kakao og vann. Skill eggene, og rør inn eggeplommene. Noen ganger er det lov å unne seg noe ekstra godt. Dette blir en favoritt!


Kafe Sting sjokoladekake med nydelig krem. Kremen til den kaken som heter Cafè Sting er sånn. Med dette trikset blir den ekstra høy og flott.


Og det var nok ekstra kjekt og motiverende, når de tross alt måtte tidlig opp likevel #128578;. Alle i Stavanger kjenner denne fra kafe Sting. Et ekstra pluss var at hun kjøpte en 4-pakk Guinness for å lage kaken, så det ble tre bokser. Men jeg dobler aldri oppskriften på kremen , noe av det beste m denne gkaken er at det.


Ferdig farget svart, ekstra hvit og ekstra hvit farget med Vine, Bluebell og Hydrangea. Ingredienser til krem egg 460gr sukker dl . Stemningen sto i taket da Lise Finckenhagen kom med denne kaken. Nøttebunnen synker sammen i midten når den kommer ut av ovnen. Bare deler jeg kaken i to.


Kakebunnene settes sammen med en hvit vaniljesmørkrem og pyntes med . Suksessterte er det vanlige navnet på denne kaken med mandelbunn og herlig gul krem. Nå får du oppskriften på en nydelig glutenfri kake til påske. Krem for ekstra tørre hender. Først en seig sjokoladekrem og så krem smakt til med kaffe.


Lyst på ekstra smakfulle og fyldige risboller? Julia SofieKaker og . Gul krem til kaken trenger ikke nødvendigvis å være vanskelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg