fredag 8. juli 2016

Kaptein sabeltann kyrre

Kaptein sabeltann kyrre

Siden har Sørlandssomrene bare tatt . En oppfølger ble planlagt, men . Her synger KYRRE HAUGEN SYDNESS Take on me hos Senkveld. Nå vil kapteinen ut på. Jeg tenker ikke så mye på at jeg spiller i en barnefilm, jeg tar kapteinen . He is an actor, known. Symfoniorkesteret, med et mannskap på og en dirigent som kaptein, gleder seg stort til å spille barnas.


Kaptein sabeltann kyrre

Filmen handler om en diamant som kan oppfylle et ønske hver fullmåne. Bli med til Det Usynlige Lan en mystisk verden full av eventyr og sjørøvere. I andre sentrale roller finner vi Anders Baasmo Christiansen, Jon Øygarden, . Kyrre Haugen Sydness, Vinjar Pettersen, Odd-Magnus Williamson, Pia Tjelta, Anders Baasmo . Hiv o`hoi elendige landkrabber!


Feriefavoritter Det er aldri noe problem å fylle feriedagene på Sørlandet, ei heller for Kyrre. User Profile - Imglore Instagram Viewer and Tools . Kaptein Sabeltann og jakten på Lama Rama. En sulten guttunge på flukt, en livsfarlig jungelfyrste og selveste Kongen på havet i et eventyrlig kappløp om få tak i den magiske diamant.


Kaptein sabeltann kyrre

Terje Formoe har sett klipp fra Disneys film om kaptein Sabeltann. Skuespillere: Kyrre Sydness, Siri Skjeggedal, Leonard Eike, Tobias . Original Film Title: KAPTEIN SABELTANN OG SKATTEN I LAMA RAMA. English Title: CAPTAIN.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg