mandag 18. juli 2016

Fysak i skolen

Skolen vår er den fremste i Norge på tilrettelegging av fysisk aktivitet og har. Gøy aktivitet som kan tilpasses alle fag og alle trinn i skolen. Her kan man jobbe tverrfaglig på en morsom og aktiv måte.


Evangelina Bremnes (10) har allerede to timer fysak på skolen i tillegg til kroppsøving. Pappa Jon Bremnes er skeptisk til å pålegge samtlige .

Skolene i Oppland tar problemet med passive barn på alvor. Det er dokumentert at: fysisk . Skolene kan ikke samle opp tiden til fysisk aktivitet for å arrangere for eksempel idrettsdager, skidager eller lignende. Tiden til fysisk aktivitet . Barnehager og skoler er viktige arenaer for fysisk aktivitet.


Målet er at barna skal være mer aktive i løpet av . Vi skal være ute på tur hele dagen.

Ta med akebrett, snowboar langrennsski, alpinski eller hva det måtte ønske. FYSAK på Søreide skole. På formiddagene (mandag til fredag fra vi åpner fram til skoleslutt) er det mulig for skoler , barnehager og andre grupper å komme å bruke huset. Denne tiden er fordelt over flere dager. Dette blir et flott tilbud til barn og unge i bydelen.


Elevene på trinn har time pr. I de siste ukene har vi hatt mange fysak og gymtimer der. Fysisk aktivitet i skolen - bygdeskolen gir bedre helse. Aktivitetsplanen for Skarpnes skole blir det foretatt endringer på.


En oppdatert aktivitetsplan finner dere på skolens hjemmeside. Halvårsvurderingen din må leveres på ITL, de fleste rakk dette på skolen i uke 3. Bedre skoleresultater – inviterer til erfarings- og kunnskapsdeling. Fysak : ”Blåbærtur” med. Rektor Bjarte Ramstad innført et helt nytt fag - fysak - på timeplanen. Skolen ligger i et etablert boligområde med flotte uteområder.


Ballbingen, fotballbanen og.

Våre elever skal kjenne det at det er godt å være en elev ved Halsa skole. SA ved leder, er meget kritisk til Mer trim i skolen (onsdag 1). Dette opplever vi som skole som svært positivt.


I tillegg til at vi øker den . Foto: Anette Torjusen. Slå ball Ekstremsport Skolen har også tilrettelagt for de som ønsker å utfordre . For en utrolig sprek gjeng. Sted: Sagsta Meland.


Vi er skikkelig imponert av . Oppdragsgiver: Meland Kommune. Type: Tilbygg, ombygging. Fylkesfinalen på Steinkjer neste fredag.


De er nemlig elever ved Tasteveden skole – der fysisk aktivitet har en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg