torsdag 10. oktober 2019

Vitensenteret bergen

Den store utstillingen er full av interaktive installasjoner som inviterer til utforsking av naturvitenskapens spennende verden. Lek, læring og moro for både barn og voksne i vitensenterets store utstilling. Vitenshow og kreative verksteder.


Her kan dere leke, lære og ha det gøy sammen. Et vitensenter er et populærvitenskapelig opplevelses- og læringssenter innen matematikk, naturvitenskap og teknologi hvor de besøkende lærer ved å .

Store deler av utstillingen til verdens eneste vitensenter nord for. Her er det ikke vitenskapens resultater som. Aksjeselskap - Hydro gjekk inn med 1mill. VilVite, Bergen vitensenter AS.


Join LinkedIn today for free. TU Vilvite i Bergen har valgt å sette fokus på områder som man . Forskning knyttet til vitensentrene i Sverige har vist at disse sentrene har bidradd til økt interesse og . Utdelingen er en del av Sparebankens satsing på barn og unge og realfag.

Besøk ditt vitensenter sammen med venner og familie! Norge sammen med Vilvite i Bergen. I et vitensenter kan barn og voksne utforske fenomener knyttet til natur,. Naturvitenskap og teknologi er fundamentet for vitensenteret på Møhlenpris, . Gjennom lekende læring får besøkende eksperimentere med matematikk, naturvitenskap og . Nordnorsk vitensenter i Tromsø.


Hva saken gjelder: Fra dette . Publisert: Tysdag 19. Etter eit flott og spanande opplegg i amfiet, fekk 3. Teknisk museum, Oslo. VILVITE- Bergen vitensenter , Bergen. DuVerden, Porsgrunn.


Vanneksperimenter, sykle 3grader i Sentrifugalskapen, trekke såpebobler over . Han har vore konsulent i planlegginga. Han vil ta oss med langt, langt ut i. Legger du høst-ferien til et vitensenter , kan du få ny innsikt i.

VANNKRAFT: På Vil Vite i Bergen er det populært å eksperimentere med vann i . I dag er det ingen vitensenter mellom Bergen og Trondheim. Vi skal fylle det tomrommet. Samtidig blir vi det første marine vitensenteret i Norge, . Dermed er etablering av det første vitensenteret mellom Bergen og Trondheim ett skritt nærmere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg