Kveite med urtesmør og ovnsbakte rotgrønnsaker. Legg foliepakken på grillen med skjøten opp og stek grønnsakene til de er møre, ca. Nydelig kveitemiddag med fargerik saus. Kilde: Eksportutvalget for fisk. Bland fiskekraft og matfløte, hell det over grønnsakene , og stek det midt i. Til denne stekte varianten liker jeg å servere en god rømmesaus.
Ha meierismør i varm panne og stek kveiteskivene 2-minutter på. Stek kveita på god varm panne til den har fått fin farge. INGREDIENSER: ISFERSK kveite. Kutt opp alle grønnsakene i strimler. Ha grønnsakene i en ildfast form og stek i ovnen på 1grader til de begynner å bli myke.
Oppskrift på stekt kveite med smørsaus og ovnsbakte poteter. Stekes til de er nesten myke helt gjennom, ca. Settes så inn i ovnen og stekes mens du tar . Tørk tomatene i ovnen på 1grader i minutter til de er halvtørkede og har en flott konsentrasjon av smak. Kutt baconet i biter og stek det i panne med oljen, . Alternativ: Legg fiskepakkene på grillen, fisken er ferdig etter ca minutter. Kraften brukes som saus.
Prøv en av Marit Bjørgens favoritter hvor kveite ovnsbakes med grønnsaker , hvitløk og sitron. Stek grønnsakene i stekeovnen i minutter. Kveite kan byttes ut med ørret, laks eller annen fisk. Rens og del poteter og grønnsaker i terninger og kok dem møre i lettsaltet vann.
Fisken stekes ferdig i smøret mens du øser smøret over fisken. Om våren, sommeren og høsten er det sesong for Norske grønnsaker , her er et . Lite er bedre enn selvplukkede, smørstekte kantareller etter en vellykket sopptur. En utsøkt torskerett med grønnsaker og spennende tilbehør som fetaost, soltørkede tomater og granateple. Kutt sjalottløk i skiver og ha den over i samme stekepanne som du stekte fisken i. Kombinasjonen av fet fisk og gode grønnsaker har en perfekt balanse og vil gi deg.
Skjær kveitefileten i like store biter, krydre godt med salt og pepper og stek. STEKT KVEITE MED TOMAT, BASILIKUM OG REKESAUS nordichalibut. Stekt kveite med tomat og rekesaus.
Vask og kutt opp grønnsakene i grove terninger. Som en enkel hovedrett beregnes . Indrefilet av svin serveres ned broccoli, stekt løk og campinjong. Fløtesaus og pomnosette. Server med smørdampet kål og gode poteter. Stekte kveiteskiver med grønnsaker og kokte poteter på mandag.
Dryss over Reinhartsen fiskekrydder etter hvert som sidene er stekt. Pannestekte kveiteskiver. Annen hvit fisk kan også brukes, både kveite og piggvar smaker godt .
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.