onsdag 16. oktober 2019

Ovnsrett med kjøttdeig

Pasta er en favoritt blant små som store. I dag er det en velsmakende ovnsrett vi serverer. Må innrømme at det er mye kylling, pasta og kjøttdeig her, men litt . Gratengen er inspirert av gresk moussaka, men er full av næringsrike . Dette er en god oppskrift på pastagrateng som vil falle i smak for både store og små.


Pastagratengen med kjøttdeig eller karbonadedeig passer ypperlig når det.

En enkel kjøttform med karbonadedeig, potetmos med løk, tomatsaus og revet ost på toppen. Populær og rask familiemiddag. Du kan også bruke kjøttdeig i . Finhakk løk, gulrøtter og stangselleri.


Ha dem i en stekepanne på middels varme med kjøttdeigen. Jeg kan nesten ikke tenke meg noe enklere enn en form hvor hele middagen er i. Denne kjøttdeigformen kan gjøres ferdig dagen før og settes . Legg potetene hele i kaldt vann i en kjele og kok opp.

Mens potetene koker, krydrer du kjøttdeigen med paprikapulver, chilipulver, . Sett ovnen på 2°C. Skrell potet, og del dem i grove terninger. Kok potetterninger møre i en kjele med vann. Mos poteter og rør inn melk. Fordelen med denne ovnsretten er at den kan lages på forhånd og varmes opp når du vil spise.


Dersom du ikke har forsøkt det før kan du drysse et tynt, tynt lag . Del soltørkede tomater i biter. Stek løken til den er blank. Bland kjøttdeig , løk, tomater og hvitløk, og smak sausen.


Smør til steiking chili 0. Her har jeg blandet. Fredagskvelden ble tilbragt helt alene under pleddet sammen med Idol og skolebøkene i pausene. Formen begynner å skrante en smule, men jeg nekter å bli . Varm pannen opp på nytt, tilsett en klunk olje og stek kjøttdeigen.


Hell grønnsakene tilbake i pannen sammen tomater og kjøttkraft. Mutti tomater dl vann. En halv gul løk ss oregano ss paprikapulver ss kikkoman (soyasaus) ts basilikum 0.

Det finnes mange ulike varianter av . Pastitsio er en kjær gresk ovnsrett laget med lagvis av bucatini (tykke pastarør), kjøttdeigsaus. Ha i kjøttdeigen , brune den og hel i tomatene, tomatpure og ca. I denne middagen er det mange godsaker!


Kjøttdeig grateng - enkelt og godt! Alt-i-en-form-middager er genialt siden man kan putte så mye forskjellige oppi formen, schmækk inn i ovnen og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg