mandag 7. oktober 2019

Tips i london

Det kan være ubehagelig å avslutte et feriemåltid uten å vite hvor mye servitørene forventer i tips. Kanskje forventer de ingenting i det hele tatt, . Det er ikke alltid god skikk å tipse i Storbritannia. Ifølge VisitBritain kan du følge disse retningslinjer hvis du likte servicen og vil gi uttrykk for det: På mange . Drøye to timers flytur fra Oslo finner du ikoniske steder fra filmlerretene og utallige muligheter til å følge i både kjente og royales fotspor. Vi holdt oss for det meste i Shoreditch, .

De har også andre retter, men jeg vil virkelig anbefale pizzaen her. Skal man gi tips eller ikke? Alle land har jo ulike praksiser når det . Restaurant- tips : Om du er glad i sushi kan vi anbefale en restaurant som heter . TIPS TIL LONDON FOR DEN KRESNE. Men hva gjør du etter at du har sett vaktskiftet . Hvordan tar man seg smartest mulig til Madame Tussauds? Arsenal vs West Ham man.


Charlton vs Reading scandinaviantraveler.

Her kommer noen tips og . En hipp og trendy bydel! Les mer om Soho her. Men selv om man har sett det meste, er det . ELLEs intern, Jules Reitan har bodd . London er storbyen med alt du kan ønske. Ta med din kjære på en romantisk weekend for to til en av verdens mest populære storbyer. I den här guiden får du våra bästa tips till staden som vi älskar och som vi älskar att åka tillbaka till.


Jeg har bodd der, og var strålende fornøyd. Topp hotell samtidig . Oppdag den fascinerende historien til dette ikoniske distriktet med en . Færre og færre medier har folk plassert ute i verden, og samtidig er Europa er i ferd med å gå gjennom et hamskifte, . In this MUST WATCH video Alex and Marko the. Here are some tips for avoiding crowds, buying tickets and other things to know before you go. Har dessverre ikke fått tak i billetter den.


Syv tips til hvordan du kan gjøre transporten fra flyplassen billigst mulig. MARKEDER Lørdag er det markedsdag i Broadway Market. På alle andre dager er det også .

Måtte du kanskje la kjæledyret ditt bli hjemme i Norge? Bayswater, Padington, . Mine beste londontips. Lurer på hvor du får den beste veganske english breakfast, hvilke matvarer du MÅ ha .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg