fredag 18. oktober 2019

Variocage hundebur m

Variocage hundebur m

Variocage Orginal SINGLE – hundebur med design og sikkerhet i fokus. MIM har vært på markedet med sikkerhetsprodukter til bil i mer enn år. Sjekk om buret passer til din bil. Redningspersonell vil. VarioCage er dessuten utstyrt med nødutgang.


Variocage hundebur m

Godt tilpasset hundens behov for bevegelse og for å trekke seg tilbake. Sikkerheten til MIM hundebur er dokumentert gjennom hundrevis av . Variocage hundebur fra MIM gir en unik beskyttelse for både mennesker og dyr ved en eventuell. MIMSafe ” Variocage ” er fellesnavnet på en serie hundebur fra MIM Construction AB. Kollisjonstestet hundebur med enkel dør og deformasjonssone, samt nødutgang.


Et trygt og veldig praktisk hundebur , noe som også gir rom for annen bagasje. I motsetning til en del . Har du to hunder i bilen skal de sitte atskilt uten å kunne nå hverandre. Behøver en av hundene mer plass kan skilleveggen justeres i sideretningen.


Variocage hundebur m

Målene står på det ene bildet under singelbur sxs brukt med. Hvor mye som trykkes inn avhenger av bilens konstruksjon, kraft i kollisjonen og hva det kollideres med. Er det et hundebur i bagasjerommet vil det bli presset . Svenske MIM produduserer noen av markedets flotteste hundebur i serien Variocage. Nedenfor finner du alle våre modeller.


En av de unike tingene med. Les tester og omtaler før. Hundebur og kattebur. Smart solutions, for your specific.


Vi antar att du är ok med det här, men du kan välja bort om du vill. Når du køber hundebur , er det lige så meget for familiens skyld som for jeres bedste vens. Her viste det sig, at en mellemstor hund på kg rammer med et tryk på over 1. Jeg bestemte meg først for et bur, elverumsburet.


Jeg har sendt to mailer og har fortsatt ikke fått noe . Velg mellom trygge bur fra kjente merker som Variocage , 4pets og Trixie. Bilsete med bærestropp 41x34x30cm. Vi tar med oss hunden i bilen, men hvor godt vi sikrer hunden kan variere. Start 4Nordic, Viking og Kimple alubåter samt komplette pakker med elmotor,.


Variocage hundebur m

I Sverige har firmaet Mim laget et bur med fokus på hunden under en kollisjon. Takk for gode løsninger!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg