tirsdag 28. juni 2016

Bilpute barnas hus

Isofix eller beltemontert bilstol. ISOFIX er et festesystem for barneseter og beltestoler, basert på en internasjonal. Britax Römer barneseter og babystoler garanterer at barnet ditt får en trygg reise. Den er Plus Test-sertifisert, festes med isofix og monteres bakovervendt.


En tom stol kan gi skader på både passasjerer og fører.

En stabil beltepute fra Welldon med tydelig markert belteføring og to kraftige horn. Belteputen oppbevares i bagasjerommet eller på et annet trygt sted når det . Ifølge svenske NTFs anbefalinger bør barn sitte på beltepute eller i beltestol fram. Enkle modeller med flotte motiv eller mer avanserte som er justerbare og med isofix.


Merker som Britax Graco Peg-Pérego. Lave priser og rask. Carena , Grisslan, Beltepute , Mid.

Axki Bigkid ISOFIX Booster Black. Da det ikke var mulig å . Mange fordeler Den kanskje største fordelen med isofix , er at du . Axkid Bigkid ISOfix Beltestol Svart Black. Bugaboo Turtle av Nuna ISOfix Base Black.


Et bilsete til barn skal i tillegg til å være trygt oppfylle ulike funksjoner. Babybilstol med isofix base. Maxicosi bilstol med isofix -base ( 0-13kg). Den integrerte belteputen i baksetet kan felles opp i to trinn. Det kan installeres enten med bilens setebelter eller med ISOfix base for enkelte babystoler.


Begge deler er like trygt og sikkert så lenge det er installert korrekt. Vi fraråder bruker av rene belteputer. Bilstol Sparco ISOFIX 9-kg gr. Testet en beltepute fra biltema, den passet perfekt i midtre plassen i nextgen bak.


Frykter at de vanlige isofix setene vil passe enda dårligere. Sjekk priser på Beltepute beltepute.

Sammenlign priser i. Kjøp Beltepute beltepute billig i nettbutikkene. Bli inspirert av vårt utvalg allerede i dag ! Bilbarnestoler Disney Topo Comfort Beltepute Cars. Bilsete isofix bakovervendt Se alle tilbud. Unikt ISOFIX -feste for en mer stabil og sikrere installasjon.


Base Brukes sammen med Axkid Modukid Infant og Axkid Modukid Seat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg