torsdag 16. juni 2016

Drops babyteppe

DROPS Merino Extra Fine (m). TEPPE : For å få plass til alle m strikkes teppet frem og tilbake på rundp. Legg opp m på rundp med Eskimo.


Denne siden ble sist oppdatert , og inneholder oppskrifter. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på tepper.

De fleste er gratis. Liker du også å sy og. Alle våre strikkepakker inneholder komplett garnforbruk til ønsket størrelse samt oppskrift som pdf på mail eller oppskriftshefte i pakken. Babyteppe med hjerter i hullmønster. Strikket i Merino Ekstra Fine fra drops , nøster ga et teppe på 75x80cm.


Baby Bliss er strikket med Drops. Garnet er Drops Merino Extra Fine, og diskusjonen går i: vokser det ferdige plagget, eller.

Siden det var garn til et babyteppe var det greit. Er det noen som har noen enkle oppskrifter på babyteppe liggende? Om du bruker merino eller Drops Delight blir teppet varmt og kløfritt. Myk og herlig strikket babyteppe av behagelig kvalitet.


Inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til valgt størrelse. Glidelås og knapper følger ikke med. Garnet er mykt og egner . Teppet er strikket i Dale Baby ull. Dette er strikke i Merino Extra Fine fra Drops Superfine Merino Wool er et godt alternativ.


LILLE LILJE BABYTEPPE En størrelse som let kan . Heklet i Drops Baby Merino. I fjor prøvde jeg å lære meg entrelac hekling. Entrelac hekling er det samme som tunisisk hekling. Strikker ikke så mye som jeg kunne like, for skuldrene liker det ikke så godt, men jeg strikket dette babyteppet til minstemann for et års tid siden.


Fantastisk teppe satt sammen av ruter i ulike størrelser.

Designer: Kathy Merrick. Svært enkelt babyteppe. Lay Down strikket babyteppe i merinoull - Drops baby 29-8. Sweet Promenade strikket tights til barn i merinoull - Drops Children 28-8.


Dette babyteppet er heklet i mitt absolutte favoritt ullgarn, Drops Big Merino (1 ull), i mellomblått og naturhvitt. Måten garnet er spunnet på . Det aller fineste babyteppe. Trengte et nytt buss-strikketøy, og gikk for dette babyteppet med hullmønster fra Garnstudio.


Et kløfritt og veldig mykt garn, perfekt egnet for myk babyhud.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg