fredag 3. juni 2016

Laks på pinne

Grønnsaker og laks i folie er perfekt sommermat, klar på min,. Hva er vel enklere enn å legge en pakke med grønnsaker og laks på grillen ? Veldig få ting er enklere og bedre på grillen enn laks , men mange. Om du ikke har en slik form, så kan du også bruke aluminiums folie , men . Det er mange som vegrer seg for å legge fisk på grillen , mye på grunn av.

Dryss gjerne litt grovt salt på folien før du legger på fisken, så får du . Grillet laks er super sommermat. Legg fisk i folie , eller på et par skiver sitron, og du er sikret at den ikke fester seg i grillristen. Brett folien rundt fisken, legg den på grillen og legg lokk over om du har.


Laks i folie er kjempegod turmat! Lag gjerne foliepakkene kvelden i forveien, ta dem med ut på tur og grill dem på et bål! De kan også slenges på grillen eller .

Legg folien dobbelt, så den ikke går i stykker på grillen. Poteter, eple, laks og pepperrot passer fint sammen, men det er nok den magiske sausen, . Fisk og grønnsaker i folie er en skikkelig smart fiskemiddag. Du kan legge frossenfisk rett på grillen. IKKE BARE LAKS : All slags fisk kan grilles uten å tine først.


Dette er en enkel oppskrift på laks i folie. Den lages med vårløk, sitron - og ferdig saus. Her er en superenkel oppskrift på laks i folie - som er ment for grillen , men kan finfint også bakes i ovnen. Pensle både laksefiletene og risten med olivenolje før du begynner å grille. Legg den på smurt folie eller med skinnsiden ned.


Som nevnt i tidligere innlegg så er sommertid også grilltid. En enkel måte å tilberede fisk på, alt i en pakke. Den kan stekes i stekeovn eller tas med ut og legges på grillen. Pakk inn skiver av laks eller ørret i aluminiumfolie med smør eller olje.


Tilbehøret finner du i oppskriften.

Pakk aluminiumsfolien sammen på toppen og legg pakken på grillen eller i glørne. Fisken er ferdig etter ca min. Prøv denne som er innbakt i folie , her beholdes mye av næringsstoffene fra fisk og grønnsaker.


Tilbered i stekeovn eller på grillen. Her har vi brukt laks og torsk og squash, løk og asparges. Er vi ærlige med oss selv, er svaret nei. Du ville fått nøyaktig . En ting som jeg liker godt er å pakke en hel hvitløk inn i folie , mens jeg likevel holder på. Om grillen er veldig varm kan man bruke dobbelt lag . Men når la du sist en hel ørret, laks eller makrell på grillen ? Fisk i folie er ferdig når fiskekjøttet flaker seg.


Skjell og skalldyr gjør seg også godt på grillen. Den kan grilles rett på grillisten eller et ark folie under. Med Lerøys laksefileter i foliepakke kan du også grille laksen i pakken rett på grillen.


Sommerstid kan du slenge hele pakken på grillen. Sennepsglassert laks med nøtter. Røkt laks på grillen enkelt å lage og det gir laksen en helt ny karakter.


I denne episoden skal vi lære oss hvordan vi lager laks på planke, på grillen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg