mandag 20. juni 2016

Stasjoner gym

I dag har vi hatt kjekke stasjoner i gymtimen. Sist endret: aldri Forfatter: Hege Eriksen Lie. Man trenger ikke ha like mange stasjoner som totalsummen på terningene.


Har man færre stasjoner kan man f. Det er kjekt med stasjoner i gym.

C koser seg i gymtimen. Utstyr: rockeringer, små hekker (vippehekker eller team athletics-hekker er ypperlig) og et avgrenset aktivitetsområde. Del aktivitetsområdet inn i seks stasjoner. Stasjoner i gymtimen. Denne uka hadde vi gym i gymsalen.


Instruktøren kan i samråd med ungene finne ut hvor mange stasjoner løypeleggeren skal være. Ullensaker Gym og Turn. Etter det deler vi oss i grupper, og turner på ulike stasjoner.

Vi bruker ofte matter, . Nivå GYM har tidsramme på min: Fysisk trening med samarbeidsoppgaver. Fokus her er å trene. Vi trener på stasjoner og alle skal gjennom alle stasjoner. BODY SOLID Multigym. Hver modul har 96kg standard vektmagasin.


Hva er de nærmeste stasjonene til NTNU Gym ? De nærmeste stasjonene til NTNU Gym er: Ntnu I Gjøvik Berghusvegen er 1meter unna, minutter å gå. Gymlek tar for seg hvordan du kan organisere trening i apparater. Nye og ”gamle ” måter å sette opp apparatene og hvordan dette kan stimulere barnas . STASJONER aktiviteter alle! Barna deles i grupper. Frilek, spill, Bli med dans, gym , tegning.


Vertex Multigym AWM1dual rotating arms. Se produktsammenligning. Jungle Gym stasjoner x 100kg AWM108-4 .

I denne ryggsekken får du plass til det hele, både til arbeid og fritid. Friminutt, Friminutt, Friminutt, Friminutt. God rock radio stasjoner.


For å få mest mulig aktivitet i løpet av treningen, deles barna inn i grupper som rullerer på ulike stasjoner. De ulike stasjonene inneholder forskjellige redskaper,. Del barna i grupper på 2- barn og fordel de på ulike stasjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg