tirsdag 1. mars 2016

Kanelboller med yoghurt

Overenskomsten er i arbeidslivet den delen av tariffavtalen som regulerer lønns - og arbeidsforhold. Mens hovedavtalen tar for seg hvilke spilleregler som . Oversikt over tariffavtaler i kommunen. Lønn til skoleelever og studenter (unge arbeidstakere).


Hovedtariffavtalen i staten er lønns -og arbeidstidsavtalen for alle ansatte i. Som organisert arbeidstaker med tariffavtale har du rett til tariffestet lønn , tariffestet ferie, avtalefestet pensjon og en hel rekke andre fordeler som er avtalefestet.

Lønn og Tariff : NHO Mat og Drikke ivaretar medlemsbedriftenes interesser i de årlige tarifforhandlingene. Her har vi samlet det du trenger å vite om pågående . Uloba har tariffavtale med Fagforbundet. Lønn for assistenter består av grunnlønn, ansiennitetstillegg og kvelds- og helgetillegg.


Lønnstabell gjeldende fra 1. Excel) For deg som har gått over fra 1til 12-måneders lønn. Du fikk kompensasjon på , og . Akademikerne vil ha lokale, kollektive lønnsforhandlinger i et trygt, fleksibelt og inkluderende arbeidsliv.

NYTT FRA KRISTELIG STUDIEFORBUND. Nyhetsbrev fra K-STU Kristelig studieforbund. Les mer … ENSTEMMIG BISPEMØTE INNSTILLER PÅ OLAV . Alle skal ha ei lønn å leve av. LO er opptatt av at alle ansatte skal få sin del av kaka i form av økt kjøpekraft.


Det gjøres best gjennom felles lønnsoppgjør. Hvis du ikke har tariffavtale der du jobber, har du altså ikke rett på noen spesiell minstelønn. Unntak er i noen få bransjer med allmenngjort . Vi fremforhandler og forvalter en rekke tariffavtaler innenfor servicenæringen.


I utgangspunktet er det opp til arbeidsgiver og arbeidstaker å avtale lønnen. Mange virksomheter er imidlertid bundet av tariffavtaler som . Lønn og lønnsutvikling for de største stillingskodene i KS-området. Logg inn å se hvilken avtale du tilhører). Lokale forhandlinger.


Første måneder, etter fylte år. Tariffavtaler , lønnsramme, overheng, glidning og uravstemning? Her får du en kortfattet innføring i spørsmål om lønn og tariff.

Det er ingen lover i Norge som angir hvilken lønn du skal ha. Med en tariffavtale får du en garantilønn som er avtalt mellom partene. Våre medlemmer er omfattet av tariffavtaler i ulike tariffområder. Hvilken tariffavtale du har, avhenger av hvor du arbeider. En av de viktigste oppgavene Norsk Journalistlag har, er kontinuerlig å arbeide for å bedre medlemmenes lønns - og arbeidsvilkår.


NJ krever tariffavtaler på . Her finner du informasjon om lønn , . BNL fremforhandler og forvalter de viktigste tariffavtalene for byggenæringen. NHO Transport fremforhandler og forvalter en rekke tariffavtaler innenfor transportnæringen. Kontrakten skal vise til gjeldende overenskomst (Hovedavtale og tariffavtale ) som. Arbeidstaker skal på fratredelsestidspunktet utbetales tilgodehavende lønn , .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg