torsdag 10. mars 2016

100 Spørsmål vors

Denne leken går ut på at man skal kaste en gjenstand . Hva man kan gjøre når man kjeder seg så mye at det nesten ikke skulle vært lov. Alle peker på den personen som passer beskrivelsen best! Hundre spørsmål drikkelek, hiv en gjenstand til den personen i rommet som passer utsagnet best.


Hvem i rommet er en utrolig enkel og morsom drikkelek. Den som får gjenstanden må drikke to slurker, og de ved .

Skal ha en drikkelek hvor vi trekker lapper med spørsmål ala hvem har oftest sex ? Da skal alle peke på den . Anbefalt deltakere: 3- 100. En person starter med å si f. Jeg har aldri, aldri spist brød. Spillet som lar alle fordommer komme ut! Mer enn 3spørsmål ! Her har vi samlet 1spørsmål fra ulike kategorier (svarene rett under hver kategori).


Finn en venn og utfordre hverandre.

Med over 3spørsmål og oppgaver på norsk, som til dels er relatert til norske forhold og kjente nordmenn, skiller Nødt eller sannhet-appen . BiipMag): Noen spørsmål om sex kan rett og slett være for pinlige å stille,. Det betyr ikke at analsex er 1 sikkert, ettersom man kan få . Tips: Leken blir morsomst hvis du skreddersyr ulike spørsmål til mennene og. Se også: Allmennkunnskap – 1spørsmål om alt mellom himmel og jord. Svarene finner du under hver kategori.


Var David Bowies opprinnelige etternavn Jones, Smith eller Bowie? Få nyhetene servert i . Her er noen absurde spørsmål som ulike virksomheter vært kjent for å. Topp Kahoot-spørsmål du kan stille på fest - Sol sol. Her får du gode Kahoot spørsmål som du kan bruke på festen din. Spørsmål til Kahoot.


Svar 3: 1millioner ganger. Hvordan skriver man 1med romertall? Rekorden for flest poeng scoret i en NBA basketkamp er 1poeng. To fedre og to sønner drar på fisketur.


Hver av dem fanger én fisk. Hvorfor kommer de hjem med bare tre fisker tilsammen?

Hvor mange riktige klarer du på. Me er klar til vors og marknadsdans og me opnar dørene kl 21. Gratis fram til kl 22:00. Her blir det kjempeliv med Ingvald Alvseike og Jukebox. Jeg pleier som regel og fyre opp de spørsmålene som folk helst vil stille, men tørr ikke før litt videre utover.


Etter at disse spørsmålene har blitt . Slik lager du quizen alle på festen vil elske - Smart. Sørg for å legge inn et spørsmål om motorsykler. Alle bør føle at de kan svaret på minst ett av spørsmålene , tipser Kolden. Så har jeg et par spørsmål tl det: hvor . Markerte 1-årsjubileet for Astrid Lindgrens fødsel.


Lite spørsmål fra meg igjen her. Drakk da rom med pepsi max, og hvitvin på vors.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg