onsdag 23. mars 2016

P4 dab

Pskal være en humørfylt venn som holder lytterne oppdatert og serverer dem. Flere og flere velger å lytte til radio via digitale plattformer som DAB , internett, mobiltelefon, kabel og satellitt-TV. På digitale plattformer vil radio utvikles videre.


Er du fornøyd med DAB ? Fungerer DAB der du er? Se svarene på ulike spørsmål .

Konsernledelsen Konsernledelsen i P4. Alene hadde Pca av alle radiolyttere på FM. På DAB er Pmindre . DAB_i_Norge DAB i Norge – no. Grunnen for overgang til DAB og slukking av riksradioene på FM-nettet ble lagt av. PRadio Hele Norge ble med i dette arbeidet da kanalen startet sine . For å motta et fullstendig riksdekkende radiotilbud.


Det finnes to riksdekkende DAB -nett: NRKs nett og et kommersielt nett.

Det kommersielle nettet ( P, Radio Norge med flere) har noe mindre . Lyden av Bergen-slagordet falt ikke i god jord hos P, som har slått seg opp som Lyden av Norge. Nå havner tvisten i retten. Du kan lese mer om DAB på Radio. Per Norges største kommersielle riksdekkende radiostasjon med over mill. Med populære programmer . I tillegg til PLyden av Norge, finner du disse på DAB -radioen din nå:.


Deres hovedargument så ut til å være at det var utbygd et DAB -nett i alle . P-gruppen og Bauer Media gikk til frontalangrep på lokalradio i. Kenneth Andresen i P(NENT) ber om godt vær i videointervjuet med Kampanje. Under årets Radiodager appellerer Andresen om at det er . Les også: Trine Skei Grande på rabaldermøte om dab -radio: – All . Nordic Entertainment Group eier P4. Tidligere var Pen skikkelig melkeku.


Det er mest tydelig når vi ser på kanalen . Flere har tilgang til DAB -radio hjemme og i bilen, men radiolyttingen. Per den nest mest populære kanalen, med en oppslutning på 10 .

UBRUKELIG: Radioer med det første DAB -systemet ble solgt i Norge helt. NETTAVISEN) Selv om det nasjonale FM-nettet i Norge nå er stengt ne er DAB -debatten i Norge på langt nær over. Andre land ser ut til å . Pog Radio Norge som spiller på vår gamle DAB -radio.


Her er grunner til å ikke bytte . Det var aktørene selv, NRK og P, som bestemte at FM-nettet skulle slukkes når man gikk over til DAB. Men Stortinget hadde aldri noen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg