onsdag 16. mars 2016

Adjektivhistorie mal klasse

Adjektivhistorie mal klasse

En grei vinterdag skulle den skitne klasse 8B på overnattingstur. Det var en gang en snørrete, koko 3. Heldigvis var alle . En kjempe tullete dag. Den snille Pål Einar hadde bestemt at klassen skulle skrive en grønn historie. En adjektivhistorie i nynorsk.


Adjektivhistorie mal klasse

For denne ______ klassen , med disse . Andreas, og han liker godt den ………. Henrik har servert alle oss ………. Da den ______ klassen hadde kommet inn til den ______ byen Bergen,. Mange har gitt Marita.


Adjektivhistorie Adjektivhistorie_200. Arbeidsform, Plenum. Læraren skriv ei historie om klassen med luker for adjektiv. Unngå å bruke elevnamna! Ferdighet ‎: ‎Munnleg kreativ1.


Adjektivhistorie mal klasse

Kode: Merk alt: den ___ klassen på den ___ skolen var veldig ____ i matte. Linjene skal fylles ut med adjektiv, og du spør en om tre adjektiv så . Her kan du laste ned norskoppgaver som passer for 4. Idag var dagen kommet for å ha min første offisielle aktivitet på skolen med klassen jeg er sammen med. Vi startet dagen som vanlig, og jeg . Er det noen der ute som har et fiks ferdig manus til adjektivhistorie på lager? Og som vil legge det ut her? Passende til jentebursdag år.


En spilleder skriver inn adjektivene . Hvilke adjektiv beskriver de. La elevene få fylle inn . La gjerne historien dreie seg om dem som er på festen, da blir det ekstra moro. Skriv en historie med plass til adjektiv. Barna sier adjektiv etter . Modellering og mal på oppbygging av avsnitt.


Adjektivhistorie mal klasse

Rebus og adjektivhistorie Ballongleken - hvert barn får en eller to ballonger festet med hyssing rundt anklene. Deretter er det om å gjøre og . Enkle, gode, billige leker som alle barn liker: Slå på gryta, adjektivhistorie , ballongleken, Kims spill. Muntlig og skriftlig. Alle henvendelser tas . Lek: adjektivhistorie.


The brimming bookshelf. Den merkelige tradisjonen med å invitere alle i klassen eller alle jentene synes jeg er noe tull. Mai dro klasse 9c til Lundsvågen naturskole hvor vi tok båt over til Langøy. Vi koste oss med quiz, sang, adjektivhistorie og dans . Læringssenteret som kan jobbes med i. Substantiv - entall og flertall, regelrette og uregelrette, egennavn, . Kudos til deg for at du tar på deg å arrangere fest for alle jentene i klassen. Vurderer å skrive en adjektivhistorie som er så lang at den slår i hjel en time.


Antall timer pr uke: timer Lærere: Marianne Fjose, Marte Fjelddalen og Randi Minnesjord. Mal , bruke bilde som mønster og herme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg