mandag 21. mars 2016

Langtidsstekt lammelår i skiver

Sammen med rotgrønnsaker og urtesmør er dette en lettlaget og smakfull middag. Lam er mitt favorittkjøtt og et saftig lammelår er virkelig noe jeg setter stor pris. Jeg tok utgangspunkt i en metode jeg bruker for å langtidssteke.


Langtidsstekt lammelår i skiver

Noen bruker også lammelår i. Purren renses og skjæres i grove biter, potetene skrelles og skjæres i skiver. Lammeskiver på potetseng. Legg lammelår i skiver og poteter lagvis i en terrakottagryte. Marokkansk lammelår i skiver. Langtidsstekt lammelår med gratinerte poteter.


Helstekt lammelår og lammestek. Mindre stykker som biff, lammecarré, ytrefilet og lammelår i skiver som skal . Servering: Skjær lammelåret i skiver - det er så mørt at det nærmest detter fra hverandre hvis du ser skarpt på det. Jeg har noen skiver av lammelår , kanskje i underkant av cm. Tanken er å brune de i stekepanna, men trenger jeg å ettersteke i ovnen når det bare . Server langtidsstekt lammelår med fløtegratinerte poteter og sjysaus.


Langtidsstekt lammelår i skiver

Del potetene i tynne skiver , enten ved hjelp av en mandolin eller en . Denne gangen lammelår i skiver , sammen med rotgrønnsakskompott,. Derfor lager vi stadig langtidsstekt lammelår til middag. Det som er viktigst . Mens ansiktet langtidsstekes i solveggen, ligger lammelåret og ruller seg. Tørk av lammelåret og gni det inn med sitronsaft, rosmarin, salt og pepper.


Et helstekt lammelår med rotgrønnsaker og fløtegratinerte poteter, samler store og små til et. Sett ovnen på 2°C. Dette gjør det lettere å skjære lammelåret i skiver når det er ferdig. Skrell potet og skjær i tynne skiver. ELSKER hvitløk, men du trenger ikke så mange.


Langtidsstekt lammelår i skiver

Til personer: kg lammelår ss lammekrydder. Så er det bare å skjære opp kjøttet i tynne skiver og servere det. I mellomtiden har du laget . LAMMELÅR : Tilberedt til en kjernetemperatur på grader.


Skjær skiver av låret inn mot beinet (ikke på langs) slik at kjøttet oppleves mest mulig mørt. La kjøttet hvile i minst minutter før du skjærer det opp i skiver. Og et stort lammelår er kanskje noe av det beste man kan servere venner og.


Trancher kjøttet i skiver og legg alt over på et stort serveringsfat. Ha dem i en langpanne sammen med olje og krydder. Stek dem på 2grader varmluft i 20–minutter til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg