torsdag 5. november 2015

Norsk eksamen 2017 10 klasse

Det tar opp temaer som struktur, språk og stil, skriveprosessen og formidling. Her skriver du hvordan du har forstått oppgaven og hva du har tenkt å gjøre. Innledningen skal på en kort og konsis måte gi leseren et innblikk i . Pedagogikk › Sykepleiestudenter Å lage en case.


Jeg skal skrive en oppgave i ped nå Har tema for oppgaven klart - det er kvalme. Hvordan kan sykepleier bidra til å forebyggen kvalme ved .

Har ikke vært borti caseoppgaver tidligere, bare vanlige oppgaver. Vanligvis vil man jo bruke den til å skrive litt om hvorfor man har valgt . Hva kjennetegner en. Her er et eksempel på hvordan innholdsfortegnelsen til en oppgave med tredeling vil se ut:.


LØSNINGSFORSLAG CASEOPPGAVE. Analyser og gjør tydelig rede for hvordan hvert enkelt løsningsforslag løser problemet. I del II gir vi deg noen generelle tips til hvordan du skriver en god oppgave.


Til slutt finner du noen lenker til sider som gir nyttig informasjon om rusmidler.

Test deg selv: case - oppgaver. Under finner du seks caser. Alle kommer med ulike løsningsforslag, og i venstremenyen er ekspertens . Det er mange måter man kan løse en verkstedoppgave på.


Det finnes ingen fasit, men det er likevel noen grunnleggende ting du bør ta med. Vi skal avgrense oppgaven og lage problemstilling selv. Som student er det sannsynlig at du før eller siden blir i tvil om hvordan du skal skrive en oppgavetekst.


To universitetslektorer gir deg her sine . Plasser temaet for oppgaven i en større sammenheng og vis hvorfor det er viktig å se på. For å skrive en god besvarelse av en oppgave , skal du ha med disse punktene:. Hvordan bør du arbeide for å være best mulig forberedt? Temaet må utforskes og diskuteres, hvordan oppstår lidelsen, hvilke behandlinger. Beskriver du case (er) kan du bruke pasienter du har fra hjemmepraksisen din.


Her finner du en rekke drøftingsoppgaver, der de fleste tar utgagspunkt i konkrete case og eksempler. Bakgrunnskunnskapen for å løse disse oppgave finner du . Et case er gjerne en oppgave med en problemstilling som er relevant i forhold til den jobben du har søkt på. Dette kan for mange virke skremmende. En fagtekst er det du skal skrive som besvarelse på skriftlig eksamen i.

Vi skal ta for oss deloppgave 1: Drøft hvordan ungdoms holdninger til egen. Eksemplene kan være fra forskning, case , være hypotetiske eller hentet fra ditt eget liv. Vi har satt sammen en kort guide til hvordan du lager effektive casestudier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg