mandag 9. november 2015

Dyreklinikk

Alle som interesserer seg for kjæledyr og dyrehelse skal kunne finne nyttig informasjon, tips og motivasjon hos. Oversikt over alle dyreklinikker , veterinærer, dyresykehus og dyrehospital i Norge. Søk etter smådyr (hun katt, kanin osv.), reptiler, hest, gnagere, fugl og. Finn din veterinær, ditt dyresykehus eller din dyreklinikk i Norge.


Vi tilbyr hjelp av høyest mulige kvalitet til din hund og katt, året rundt, døgnet rundt.

Evidensia har et nettverk av fastleger og spesialister for ditt kjæledyr. Kvalitet, kompetanse og omsorg for din hund eller katt. Vi er godt utstyr og kan blant annet tilby . Snart åpner vi vår helt nye avdeling kun beregnet for katter her hos Dyreklinikken Bergen Vest.


På Asker Dyreklinikk står vi klare til å hjelpe. Omsorg, trygghet, kunnskap og erfaring er de viktigste nøkkelordene for oss når vi behandler ditt kjæledyr. Hanshaugen, Sogn og Kjelsås.


Hamar Dyreklinikk er en hjemmekoselig prisvennlig klinikk, hvor både dyr og mennesker føler seg komfortable Vi har alle et stort hjerte for dyr!

Velkommen til Agder Dyreklinikk på Myrene i Arendal. Vi er en moderne dyreklinikk med erfarne veterinærer. Ring vår døgnvakt ved akutt behov for dyrlege. På utkikk etter dyrlege i Bergen?


Gården Dyreklinikk er en moderne klinikk for kjæledyr og dyreeiere. Vi har høy kompetanse innen de fleste behandlinger. Veletablert smådyrklinikk med engasjerte dyrleger og lang erfaring. Vi setter dyr og eier i fokus, og tilbyr timers vakt. Gamlebyen Dyreklinikk er en velutstyrt og personlig veterinærklinikk nær Oslo sentrum.


Vi tar oss god tid til deg og ditt kjæledyr. Harestua Dyreklinikk er en dyreklinikk på Harestua i Lunner kommune. Vi behandler hund og katt. Vår dyrlege har års erfaring. Kirurgi, røntgen,blodlab.


Sandviken Dyreklinikk i Bergen - et trygt og kunnskapsbasert møte med veterinæren. Vi som jobber ved Røros Dyreklinikk.

Inderøy Dyreklinikk. ABCDyreklinikk er en dyreklinikk på Muusøya i Drammen, med filial på Jarlsbergsenteret på Konnerud. Din lokale dyreklinikk for hund og katt på Kongsberg og omegn. Brumunddal dyreklinikk AS har lang erfaring innenfor fagområdet, og vi har dyktige medarbeidere som yter sitt beste for at du skal bli fornøyd.


Røyken og Omegn Dyreklinikk ligger midt i Røyken sentrum, rett ovenfor jernbanestasjonen. For de som er kjent, ligger klinikken i det gamle banklokalet. På dyresykehuset har . Dyresykehuset er alltid åpent, timer i døgnet, hver dag hele året. DNVs tilsynsutvalg for dyreklinikker (TUD) har ansvar for sertifiseringsordningen, gjennomfører tilsyn med etterfølgende rapport, og følger opp eventuelle pålegg .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg