torsdag 12. november 2015

Drikkelek med terninger

Utsyr: Sprit til å shotte, vanlig drikke (øl, cider etc.) og to terninger. Regler: Må du drikke, er det din tur igjen. Noen som kan noen kule drikkeleker som får fart på festen? Her finner du både kjente drikkeleker , og noen du kanskje ikke har hørt om før. Utvis varsomhet og drikk på en forsvarlig måte.


Drikkelek med terninger

Jeg trenger forslag til forskjellige drikkeleker som dere anbefaler. Dette kan også være til hjelp for andre, så bare sleng inn dine anbefalinger av drikkeleker. Hvilken drikkelek er din favoritt? Generell debatt innlegg 24.


Hobby og fritid innlegg 13. Flere resultater fra forum. Lag en drikkelek eller trill terningen for humoren sin skyld!


Drikkelek med terninger

Portabelt fyllespill som består av fire terninger som avgjør ulike hendelser: hvem som skal drikke, hvordan denne skal drikke, hva denne skal gjøre samtidig som . Default Title - Utsolgt. Hvis man vil bli litt fortere ferdig, kan man bruke to terninger. Passer for personer og oppover, fra år. Utstyr: Post It-lapper, kulepenn og terning. En kjempefestlig lek som passer litt . En utrolig barnslig men vanskelig lek, som også kan brukes som drikkelek.


Drikkelek – Løgn eller sannhet? Eller kanskje to like (hvis dere triller med to terninger ). Deltakerne kaster terning etter tur, og det er bare det forhåndsavtalte antall øyne som . Ludo med shotteglass – gøyal drikkelek ! Sett dere ned foran peisen, med kakaoen og sjokoladeskålen og trill terning. Terninger følger også med.


Drikkelek med terninger

Spillet går ut på å kaste terninger , og å få høyest mulig poengsum. Vil en gjøre det til en drikkelek kan en tegne inn ølmerker underveis. Nettbutikk for fest tilbehør og gaver. Stort utvalg innen babyshower, bar, photo booth og ballonger. Vi hjelper deg å gjøre festen til en uforglemmelig opplevelse.


Varm en stor non-stick-panne med oljen (eller smør og olje). Hakk løk og hvitløk. Litt værre odds når du skal gjette summen av terningene :tafse:. Det er egentlig et barnekortspill som fort kan bli en drikkelek med litt.


Drikkelek med terninger

Så starter spillet, en kaster en terning , og får persnonen eller på . Du er med vennene dine, kanskje på vorspiel, eller kanskje nachspiel. Kanskje dere er midt i festen. Du elsker ruletter, men du har ikke cash til å dra i spaken .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg