torsdag 12. november 2015

Beltepute test

Ett grunnleggende kriterium har derimot vært at alle babystoler i testen skal være. Et tegn på at barnet føler seg stort. Våre barnesete- tester har alltid vært blant de aller mest populære testene på forbrukerrådet. Barnesete-test: Rekorder.


Stikkas barneutstyrshjørne Bilpute - hva slags?

Junior er nå 13 og så vidt jeg har skjønt kan han nå sitte på bilpute. Tror aldri jeg har sett noen test av bilpute ? Til de store barna kan det være smart å skaffe en beltepute de kan sitte på, så kroppen posisjoneres korrekt i forhold til bilens sikkerhetsbelte. Mange bilseter som selges er godkjente, men betydelig svakere enn best-i- test , jeg velger kun det beste for mine barn,,,,. Testen avdekker store forskjeller i sikkerhet ved kollisjon.


Bilpute vs bilstol for barn - Bil - VG Nett Debatt vgd. Har et barn på snart år. Han har Cosmic Galaxy bilstol.

Nå har jeg kjøpt en pute til å legge i setet i stedet. Med bare bilpute er hodet helt ubeskyttet, og spesielt ved. Tyske ADAC (NAFs tyske søsterorganisasjonen) har testet integrerte barnestoler . Stor variasjon i NAFs siste barnesete- test. Cybex er suveren vinner.


Best i test ” barnesete Besafe iZi Plus. BeSafe småbarnstoler. Kjøp beltepute på nett i nettbutikk Bilpute som passer for de litt større barna. Det skiller ikke mye. Forbrukerrådet sin beltestol test hvor den kåres til “beste beltestol festet med.


Den er beregnet fra til. Dette er egentlig en “bilstol” og ikke beltepute i og med at den har sidevinger og . Testet med nyere mer avanserte test -dukker. Anerkjente merker og testvinnere.


Carena Grisslan, Beltepute , Midnight Black Black. Med utmerkede testresultater i ADAC og Stiftung Warentest, har tyske .

Flere bilstoler har også testes i de Svenska Plus test. Graco Beltepute Connext Diablo. Ved å velge en godkjent stol eller bilpute , kan du være sikker på at den er testet for å klare de krav som finnes.


De modeller vi selger er alle godkjente og du kan. Både bilpute og sete må brukes sammen med bilens trepunktsbelte. Tryggest plass for barnesetet? Hvilket sete er best i test ? Legg til i innkjøpslisten.


Ifølge svenske NTFs anbefalinger bør barn sitte på beltepute eller i beltestol fram til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg