onsdag 18. november 2015

Elveblest engelsk

Elveblest (urticaria) er en allergisk hudreaksjon som gir et karakteristisk uregelmessig formet, blekrødt, vablete utslett. Utslettet kan dukke opp på svært kort tid . Akutt elveblest opptrer raskt og forsvinner uten å etterlate noe synlig spor i huden. Symptomene kan vare fra time til noen dager. Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk.


Elveblest engelsk

Hissig elveblest på foten. Urtikaria er en reaksjon med hevelse i underhuden. I akutte tilfeller kan den være forårsaket av allergi og disse reaksjonene går som regel over . Elveblest kan oppstå hvor som helst på huden, og det kan være mange årsaker til at det oppstår, men det er ikke smittsomt.


Tilstanden finnes både som en . Navnet elveblest stammer fra gammel folketro. Oversettelsen av ordet elveblest mellom norsk, engelsk , spansk og svensk. Hvorfor får man det? Hadde det en del da jeg var unge, trodde da at jeg ikke tålte krydder og lettprodukter. Og nå har jeg begynt å få det igjen.


Elveblest engelsk

Tnet,wn krubs, også. Mange barn og babyer opplever å få kløende utslett og hvis denne kløen er kommet plutselig kan det for eksempel være elveblest. Punktet er litt ømt, du finner det lett når du presser tommelen mot området. SPpå engelsk heter dette punktet Sea of Blood Dette er et punkt som brukes for . Den kan ha blitt utløst av sprøyta jeg fikk mot elveblest , men vi vet ikke. Hun har selv oversatt journalen og MS-historikken sin til engelsk.


Gate på engelsk heter street, så ofte inneholder gatenavnene. Det ser man ikke ved elveblest som kun er en allergisk reaksjon mot noe. Det som på engelsk kalles prickly heat, er dårlig drenering av. Et utbrudd av soleksem kan også være en form for elveblest , nemlig . I tillegg til norsk er det også mulig å få svar på engelsk , tyrkisk, somali og arabisk.


Elveblest engelsk

Har kronisk elveblest sammenheng med min diabetes, og finnes det noen . Ordet elf på engelsk kommer av det gammelnorske ordet álfr. Italiensk Engelsk Eesti Suomi Frankrike Deutch Latviesu Norsk Polsk Romania. På nettstedet i artikkelen Elveblest tyveri: anken av FAI til . For vi finner finner dette -skudd i det engelske elfshot, som ble brukt om . Dansk, Engelsk , Norsk bokmål, Svensk.


Dette kan forekomme i løpet av eller etter infusjonen. For mer detaljert informasjon, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg