mandag 23. november 2015

Legitimasjon fly innenlands barn norwegian

Billetter og flyreservasjoner er personlige for hver enkelt passasjer og kan ikke. Norge med barn likevel . Enkelte land krever tilleggsdokumentasjon og har spesifikke krav til barn under . Les mer om rabattene for barn og spedbarn som reiser innenlands og utenlands. Vi mener at graviditet ikke bør være til hinder for å fly , men vi krever at du . Disse kan blant annet følges av flyselskapets personell fra innsjekking til. Barn uansett alder skal ha eget pass ved reise utenlands , og innføres ikke lenger i . Har du planer om å fly innenlands , så husk at du må vise legitimasjon hvis du har bagasje som skal sjekkes inn. Det gjelder også for barn og ungdom.


Barnets pass er utgått, og i påsken skal vi fly til Bergen. Barn (under år) som reiser med foreldre eller sammen med annen voksen, behøver ikke . Norwegian skriver det samme på sine nettsider. Ser nå at det står at man må ha med fødselsattest på barn.


Man må da ikke vise legitimasjon når man reiser innenlands ? Fødselsattest ved innenriksreiser? Legitimasjon til barn på flyreise ( innenlands ) innlegg 10. Flere resultater fra forum. Fritid › Ferie og reise Sjekker norwegian legitimasjon ved gate?


Vi har ikke samme etternavn), ikke overraskende så er norwegian vonde og. Du kan imidlertid bli bedt om å fremvise gyldig legitimasjon dersom indre. Stena Line godtar kun pass eller førerkort - og barn under må ha . Informasjon om pass, visum og legitimasjon. Om bord i flyet vårt . Reiselysten begynner tidlig.


Vi i SAS gjør alt vi kan for å gjøre flyreisen enkel og morsom for deg og barnet ditt. Ungdom som reiser med barn : Det er tillatt at barnet reiser på ungdomsbillett i følge med. Innenlands : Alle fra år og oppover som ikke reiser på ungdoms-, student- eller honnørbillett. Gyldig legitimasjon blir avkrevd ved ombordstigning. Det samme gjelder barn som reiser i følge med en voksen, såfremt barnet ikke har fylt 12.


Ethvert gyldig førerkort . Hadde også planlagt å ta fly , men er usikker på om jeg trenger ID på. Vi anbefaler at man ved innsjekking av barn under år uoppfordret fremviser fødselssattest på reiser innenlands. Barn som reiser sammen med foreldre, behøver ikke egen. Så lenge voksne kan legitimere seg, trenger ikke barn ha pass.


Sjekk hvor du kan reise: Dropp passet – hit flyr du trygt med bankkort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg