mandag 31. august 2015

Sunn kveldssnacks

Har en lei tendens til å kjedespise i sofaen på kvelden, men nå blir det altfor mye søtt og usunt. Noen tips til sunne ting å knaske på istedet? Sunn og god kveldssnacks oppskrifter. Dette spiser du når du er godtesyk på kvelden. Hva sier du til sunn sjokoladekrem toppet med bær?


Sunn kveldssnacks

Det er så mange gode og sunne oppskrifter der, det er bare å sette seg ned med notatblokken og kose seg Lover deg at du fort kan vente . Har du en tendens til å spise mye snacks på kveldstid? Her er fire forslag til sunne kveldssnacks du kan spise - uten å få dårlig samvittighet. Hvorfor spise sunnere snacks? Alternativene er minst like gode og inneholder blant annet næringstoffer som kroppen har godt av. Spis sunnere og spar deg for.


NO: Da du var liten ble du ganske sikkert hanket inn på kjøkkenet av foreldrene for å spise kveldsmat. Den besto gjerne av en eller to . Noen liker å lage sunne snacks du kan unne deg uten at det går alvorlig utover kaloriregnskapet. Da kan du sjekke ut de oppskriftene her. Når kvelden kommer har de fleste av oss lyst på noe søtt.


Sunn kveldssnacks

Her hjemme bruker jeg mye speltlomper både til lunsj og middag. Det brukes til bunn til pizza, til wraps og som erstatning for brød og . Lag sunn kake av havregryn, bittelitt smeltet smør, en skje kesam, og sukrin. Bak i ovnen ti minutters tid. Lag marengs med sukrin, ha over . Snackstips på under 1kcal du kan ty til når behovet melder seg.


Denne Pinnen ble oppdaget av Martine Fjenkin. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Velg sunn kveldssnacks.


Sunn kveldssnacks

Trenger du påfyll av energi på kvelden, anbefaler Byfuglien å spise et næringsrikt mellommåltid. I vinterhalvåret består kveldssnack typisk av klementiner, mandariner eller. I FORMs oppskrifter på . Ganske så sunn også - inneholder ca.


Her får du faktabaserte råd om hvordan spise sunnere i en travel. Del på sosiale medier. Sunne chips som kveldssnacks ? Et sunt kosthold med frukt og grønnsaker gir deg et lenger liv, bedre. Nøtter er et eksempel på sunn kveldssnacks , eller prøv knaskerøtter eller . En enkel, morsom og litt annerledes kveldssnack som helt sikkert vil gå i minneboken.


Sunn kveldssnacks

Røde bær sammen med vaniljekesam og havrekrisp”. Dette er kosemat på høyt nivå som du kan nyte med god samvittighet. Sunn kveldssnacks : Havre og bringebær muffins.


Jeg har bakt sunne knekkebrød i kvel legger med noen bilder så dere får se!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg