tirsdag 25. august 2015

100 Spørsmål drikkelek spørsmål

100 Spørsmål drikkelek spørsmål

SPØRSMÅL (SNUSLEKEN). Vi fortsetter å oppdatere appen for å gi deg den beste drikkeleken noensinne. Drikkeleken 1Spørsmål er en . Alle peker på den personen som passer beskrivelsen best! Drinking game written in Python. Hvem i rommet er en utrolig enkel og morsom drikkelek.


Skal ha en drikkelek hvor vi trekker lapper med spørsmål ala hvem har oftest sex ? Da skal alle peke på den . Pekeleken er den villeste partyleken du kan spille med vennene dine. Spillet som lar alle fordommer komme ut! Mer enn 3spørsmål ! Jeg pleier som regel og fyre opp de spørsmålene som folk helst vil stille, men tørr ikke før litt videre utover.


Etter at disse spørsmålene har blitt . Nå vil jeg snart lansere en ny drikkelek kalt HVEM I ROMMET. Med over 3spørsmål og oppgaver på norsk, som til dels er relatert til norske forhold og kjente. Her får du spørsmål som:.


100 Spørsmål drikkelek spørsmål

Erik Auranaune (20) og noen kompiser møttes til et lystig lag i januar. Gutta bestemte seg for å ta noen drikkeleker for å få opp stemninga. Det er på tide med litt -underholdning, og i . Finn en venn og utfordre hverandre.


Spørsmål kan stilles av en bestemt person eller gå på rundgang. I 1spm drikkelek til å kunne legge ut videoer og bilder, så skal du. Denne har samme utgangspunkt som pass the question, men her er det om å gjøre å stille det mest pinlige spørsmålet ? Er dere med og hvem . Siste du drakk: Vann 2. Bufret Oversett denne siden 25.


100 Spørsmål drikkelek spørsmål

Man kan kun komme med . Hundre spørsmål drikkelek , hiv en gjenstand til den personen i rommet som passer utsagnet best. Quiz Spørsmål Og Svar – Quiz Med Fasit. Jeg begynner: Jeg har aldri sittet på BV :p. Hva man kan gjøre når man kjeder seg så mye at det nesten ikke skulle vært lov. Morsom, enkel og klassisk drikkelek ! Nå trenger du ikke lenger.


Vår kundeservice er tilgjengelig hele uken for å svare på alle dine spørsmål. Om fem år er jeg år gammel. Heldigvis er det LEEENGE til! Hvilket stjernetegn er du?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg