onsdag 5. august 2015

Jotun fargekart grå

For grått har den unike egenskapen at den ser flott ut sammen med nesten så å si alle andre kulørte farger. Fra myke rosa puddertoner til lekre . Nina Holst deler sin jakt på den . Ren og lekker i uttrykket. Passer til en mengde andre mer kulørte toner.

Vakker, mørk gråtone som står i perfekt fargeharmoni med mange andre gråtoner. En gulaktig grå tone. Hennes beste råd er å teste farger , . Denne Pinnen ble oppdaget av Patricia Trias. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


Lynkurs i gråfarger! I denne stuen har vi male med LADY Pure Color og kombinert to lune, grå. En deilig lun og myk grønngrå som er lett å matche både med det lyse og mørke.

De harmoniske fargene gir. Jotun et nytt fargekart. Veldig mange går for det tidløse valget, nemlig hvite eller grå farger.


I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og flere . Trenger du hjelp til å finne riktig farge , spør våre fargeeksperter på . Vår fargevelger gir deg en idé om hvordan ulike farger vil se ut på forskjellige. Alle hoved- og staffasjefargene er trygge og flotte JOTUN - farger som er nøye . Soverommet = fristed elsker den grå kontrastveggen bak sengen. Høstens farger fra LADY Rolig, svak grålig hvittone.


Her kan du se våre beisfarger og la deg inspirere til å sette farge på vegger og. Nordmenn har de siste årene hatt en grå hus-periode, og det er fremdeles populært. Jeg klarte bare ikke vende meg til tanken så i løpet av . Jeg har testet gråfarger på soverommet i helgen og malte opp fem.


Se hvilke farger du kan droppe hjemme. Fargekart NCS kjøkken. IKKE VELG GRÅTT : Eksperten anbefaler ikke grått om du ønsker godt humør.


Dersom fargen befinner seg på den grå fargeskalaen som kun består av en.

Opplev våre fargekart med fargepakker til rommet slik at du kan velge DEN fargen du liker best som hovedfarge. Samtidig gir vi deg forslag til DE ANDRE . Det gjør derimot GN. På Lady sitt fargekart heter denne populære fargen St.


Inntil kjøligere nøytrale grå og greige farger anbefaler vi derfor å bruke . Grått skal det være, i alle fall når vi maler husene våre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg