mandag 3. august 2015

Solariumskrem i vanlig sol

Jeg skrubber alltid kropp og ansikt godt den første dagen før jeg skal i sola. Det tar kanskje litt lengre tid å bli brun med faktor på kroppen, . Så nå er målet å få brunfargen til å vare så lenge som mulig. For å bevare fargen på kroppen gjelder samme råd som å holde på brunfargen i ansiktet.


Da blir resultatet jevnere og mer langvarig, sier Sand.

Du kjenner din hud best – blir du lett solbrent, eller tåler du å være en dag ute i. På sommaren blir jag ofta ganska brun på kroppen, men blir inte alls brun i aniktet! De är ju rätt tråkigt så. Til daglig bruker jeg ansiktskrem med solfaktor og blir brun for det. Sommeren i Norge er kort, og mange ivrer etter å få en frisk og fin brunfarge , og oppholder seg i. Dette fremskynder hudens aldringsprosess og vi begynner å få fine linjer og rynker i ansiktet. Les hva du kan gjøre for å bli kvitt problemet.


Bruk høyere solfaktor i ansiktet og bryst, enn på kroppen.

Da stresser man heller ikke så mye med å bli fortest mulig brun. Spesielt tilpasset ansiktet , med silkepleie og boost av kollagen. Kremen intensiverer bruningsprosessen , lindrer solbrenthet og forlenger bruningseffekten. Solingsprosessen blir intensivert og gir huden optimal omsorg.


Noen blir du brun av der og da, noen må du smøre på i flere dager for å få litt. Legg den der det er naturlig at solen kaster sine varme stråler på deg, ansikt , . Hur blir man egentligen brun snabbt utan att bränna sig? VVisste du at det finnes flere ulike varianter av solpleieprodukter til ansikt avhengig av. Det tar lengre tid å bli brun , men samtidig vil fargen holde lenger. For huden kan påsken bli en sjokkopplevelse.


Ti minutter daglig med sol på ansikt og armer er ifølge eksperter nok for å få en god . Slik opprettholder, beholder og styrker du brunfargen din utover høsten. Ansiktet blir eksponert for sol hele tiden, og må derfor konstant få . Jeg forstår at du undere deg over at du tidlgere ble veldig brun om sommeren, mens du nå opplever at du ikke blir like brun. Med jevn hud blir du også jevnere brun.


Til kroppen bør du bruke en grov peeling , mens du bør bruke en mildere og mer skånsom til ansiktet. Spraytan Spraytan i salong er en måte å bli raskt brun på som ikke involverer.

Ti-femten minutter daglig med sol på ansikt og armer er ifølge . Det tilsvarer en håndfull solkrem, pluss en teskje solkrem til ansiktet. Når sommersolen viser seg er det fort gjort å bli pinlig klar over hvor. Mannen kan se på sola og bli BRUN!


Blir fort brun i ansikt hals og får skikkelig t-skjorteskille. Man kan bli brun og solbrent selv om man sitter i skyggen, og det kan være lurt å . Slik får du troverdig brunfarge til 17. Forbered huden så den blir myk, og selvbruningsfargen får satt seg i huden. Hvis du vil bli sommerbrun uten å utsette kroppen din for solskader,.


Selvbruningskremer er et tryggere alternativ for deg som vil bli raskt brun. Er det forskjell på anbefalingene ved solforbrenning i ansiktet og på kroppen? Om strålingen gir størst bruningseffekt eller rød hud avhenger av hudtype.


For den vanlige nordmann er det vanskelig å bli brun uten også å bli forbrent. Da blir det ikke så mange lag med krem å tenke på om morgenen. Brun blir du uansett, siden ansiktet er den kroppsdelen, i tillegg til hendene, som er mest .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg