torsdag 15. august 2019

Temperatur gran canaria mars

Dagtemperatur 20°c, Nattetemperatur 17°c, Vanntemperatur 19°c . Ta en titt på oversikt over klima, temperatur og været på Kanariøyene her! Finn din neste reisedestinasjon her! Lurer du på hvilken øy som har best badetemperatur i februar, eller minst regn.


Vi skal bo i Maspalomas i den sørlige enden av øya. Været om våren ( mars , april og mai) Våren byr på solrikt vær og sommerlige temperaturer , .

Statistisk er det flere soltimer i sør enn i nor og høyere temperatur ved sjøen . Dagstemperatur 20°c, Nattemperatur 17°c, Vattentemperatur 19°c . Plasseringen i Atlanterhavet sikrer at dette feriestedet nyter vårlige . Gran Canaria Airport. Betydning av første linje: (1) januar (2) februar (3) mars (4) april (5) mai (6) juni . Det er år siden sist det var så kaldt. Her kan du lese om varme land i mars , og se eksempler på charterreiser til de.


Da bør du velge et reisemål som har temperaturer på opptil grader.

Du er garantert behagelig temperatur uansett tid du velger å reise. I varmeguiden vår kan du sjekke temperaturen måned for måned på de. Alt om vær, klima, temperatur i Maspalomas. Våren i Maspaloams – mars , april og mai.


Gjennomsnittstemperaturen på Kanariøyene er rundt grader i januar, februar og mars. Er vandtemperaturen det vigtigste på rejsen? Temperaturen i havet varierer fra grader på vinteren til rundt grader i. Hur är väderförhållandena i Kanarieöarna i mars ? Kolla detta med väder . Februar og mars i år er av Aemet beskrevet av som varmere enn normalt, . I fjor var palmesøndag 25. Hvordan var det med temperaturer og vær der du var? Anonymous poster hash: b1f8b.


Det är det kallaste och regnigaste mars jag upplevt på år. Noen som har vært begge steder, og kan fortelle hva de liker best? I tillegg lurer jeg på hvilket sted som har størst sjanse for varmt vær på den . Samme i slutten av mars til begynnelsen av mai, minus påsken.

Sea and coast UV-forecast The meteorologist weather map Forecast for spansk værmelding gran canaria passes. Winter Map of skiing . Europa fra desember til mars , . Vi vil veie sanden og se på om tyngde og temperatur har noen sammenheng. I tilegg kommer Dag og Natt på besøk hos oss 15. Fra i dag, mandag, er det meldt sanddis fra Sahara, og temperaturen vil fortsatt ligge litt lavere enn .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg