fredag 16. august 2019

P piller katt navn

Publisert torsdag 03. England og Wales at det tyter fram påvirkning fra samtidas mest populære TV-serier og filmer. Dette var også de mest populære navnene for to år siden.


Utenfor landets grenser er det imidlertid formene Freja og Freya som er mest utbredt. Vi ser jevnlige endringer, og her ser du de mest populære.

Foto: Statistisk sentralbyrå. Av Kine F Tømmerdal. Bibelske navn er fortsatt populære, til tross for økende sekularisering og. Storbritannia og Irland de siste 5årene. Ti muslimske navn får navnedag i den norske almanakken.


Alice var det mest populære navnet på nyfødte jenter i Sverige i fjor,. William med sine 4nye i fjor . Sjekk hvor ditt navn er mest brukt.

DelTweetEpostKopier lenkeKopiert! Se listen over de mest populære navnene i Asker og Bærum ved å scrolle nedover på høyre . Et navn som skiller seg veldig ut i Bergen er navnet Ulrik. Under følger listene over de mest populære gutte- og jentenavnene i Norge i fjor. Noen velger uvanlige navn, mens andre satser på populære navn. I dag presenterte SSB de mest populære navnene i fjor.


Tirsdag kommer den årlige statistikken om navn i Norge. Hvert år publiserer SSB lister over de mest populære navnene vi gir våre håpefulle. De to populære navnene Nora og Lucas er tilbake på toppen, melder SSB. NAVN : Emma har dominert i årevis og ble det mest populære jentenavnet for åttende gang. Det er fjorårets mest populære navn i Buskerud og Oppland.


På landsbasis er det andre navn som topper listene. Nora var det mest populære jentenavnet og Lucas troner øverst på navnestatistikken for . Se navnestatistikken her. Fredag skrev Sideom de mest populære navnene i år.


Det må påpekes at topplisten vi skrev om er amerikansk, men likevel kan vi kjenne . Har du gitt barnet ditt et populært navn , eller valgt noe som skiller seg ut?

Nå er oversikten fra SSB klar. Thea og Emil var Aust-Agders mest populære navn i fjor, viser SSBs navnestatistikk. Sofie topper Statistisk sentralbyrås navnestatistikk for jenter for fjoråret, mens Jakob ble årets guttenavn.


Les også: Dette er de mest populære kristen-tatoveringene. De mest populære navnene i Sverige skiller jeg ikke særlig mye fra de.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg