Server stekt kveite med råkost og en klatt rømme, enten til helg eller. Skyll fiskekivene godt, fjern skinn og ben. Tørk godt med kjøkkenpapir. Dryss på salt og pepper og vend dem i hvetemel. Brun ss smør lett og stek fisken ca.
Vend kveiteskivene i blandingen og rist av overflødig mel. Kveita vil jeg helst ha servert stekt. Og den må steikes i smør,. Kjøttet er hvitt og fast og egner seg både til koking og steking.
Stek brødet på nederste rille i ovnen ved 200º i ca. Vend fisken først i mel , deretter i egg og til slutt i strøkavring. Kveite er julefisken fremfor noen. Har hatt litt kveitefilet i fryseren etter sommeren, og har prøvd meg litt som. Før steking vender jeg dem i en blanding av mel , salt og pepper.
Vask og tørk fiskeskivene. Vend dem i hvetemel tilsatt salt og krydder. Bland mel , salt og pepper i en skål, pisk egg i en annen skål og ha.
Stek kveitestykkene i smør og olje i en stekepanne til den er gyllen og . Fisken stekes ferdig i smøret mens du øser smøret over fisken. Egg, mel og litt salt er alt du behøver for å lage gode hjemmelaget pasta. Stekt kveite (for stor kveite gir dårligere resultat).
Smelt smør nøttebrunt og stek fisken ca minutter på hver side. Har fått kloa i noen skiver av småkveite , og fant ut at jeg skulle steke dem til middag i dag. Skjær grapefrukt i . Server kveite til jul og nyt matgleden sammen med familie og venner. Surr sjalottløken i smør uten at den får farge, ha i melet.
Spe med kokekraften fra . En god rett både som forrett og hovedrett, gjerne til en festlig anledning. Alt som vendes i panko før steking , blir godt, eller i hvert fall sprøtt! Ha mel i en dyp tallerken og bland inn godt med salt og pepper.
Del kveitefiletene i 4. Legg den stekte fisken i en tallerken og hell over tranebærjuice med honning. Bruk så svak varme at den bare blir lett gyllen. Dobbelpanering er kanskje den vanligste måten å panere fisk på som skal stekes. Salt og pepre før panering og dypp så fisken i mel , deretter i pisket egg og . På menyen står hjemmelaget taco i to varianter: Fritert fisk og stekt ribbe med forskjellig. Dette trenger du for å lage stekt ørret i rømmesaus.
Ved fisken i hvetemel og stek med skinnsiden ned i raust med smør til fisken er gyllen og sprø i skinnet.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.