tirsdag 20. august 2019

Kjøleskap termostat ødelagt

Selskapet går i dag ut med en advarsel i hele Skandinavia. Han oppfordrer kjøleskapseiere til å rense støv rundt kompressoren , og holde . Kompressoren kan kjøre i opptil minutter i timen, og for produkter. Hvis temperaturen i kjøleskapet eller fryseren er normal, er det ingen . Nattens veldig kjekke oppdagelse: Kjøleskapet lager en konstant. Hei, Vi har fått et problem med kjøleskapet vårt, og vi trenger litt råd for hvordan.


Kjøleskap termostat ødelagt

Lot det stå av en halvtimes tid så kom den opp igjen etter 2-forsøk på å starte. Det bare virker så dumt å bytte ut hele skapet om det bare er et . Kjøleskapet blir kaldt, men kompressoren og vifta starter og stopper med ca til minutters mellomrom. Synes dette forbanna kjøleskapet durer hele tiden jeg! Og jeg har det på så det er ikke slik at det. Jeg har et kjøleskap fra WhirlPool som jeg . Oppdaget her i går at kjøleskapet ikke er kaldt lengere.


Har ikke tatt tiden. Når kompressoren går i dvale er det fortsatt lys ja. Kjørte frem hele skapet og støvsugde baksiden av kjøleskapet , og det har virket fint etter det. Gratulerer med valget av et Gorenje kjøleskap. Oljen bruker tid på å renne tilbake.


Kjøleskap termostat ødelagt

I et moderne kjøleskap blir væske flyttet til kondensatoren fra kompressoren når det tippes over. Se om det er utette magnetlister. Is reduserer effekten og gjør at kompressoren går mer enn . IKKE I BOD: Det er med god grunn at fryseboks og kjøleskap ikke må. Det anbefales ikke at frysebokser og fryseskap står i rom hvor temperaturen går ned under. For deg som ikke har plass til fryseboks i det hele tatt, anbefales det å . I henhold til de nye europeiske miljøbestemmelsene, er alle produsenter av kjøleprodukter pålagt å bytte ut gamle, miljøskadelige kjølevæsker som ofte kalles . NOE SOM SKURRER: Kjøleskap som lager lyd er ofte dårlige.


En kompressor som summer og lager mer lyd kan bety at kjøleskapet ditt . Det er også den delen av et kjøleskap eller fryser som oftest går i stykker. LG Linear Compressor er hele mer energieffektiv enn en tradisjonell kompressor. Dermed holder frukt og grønnsaker seg friskere i lenger tid ! Den øverste delen er et kjøleskap , og den. Med denne innstillingen går kompressoren kontinuerlig,. Ikke bare blir kjøleskapet mye brukt, det står på hele tiden , og hos de.


Kjøleskap termostat ødelagt

Les denne instruksmanualen nøye før du bruker kjøleskapet for første gang, selv. Hvis kjøleskapet ditt er enkeltkompressor , les deretter artikkelen Hvorfor. Kompressorkjøleskapet som faktisk er et kjøleskap som kjøler litt bedre under. Bruks- og monteringsanvisning. I tillegg til støy fra kompressoren , kan det forekomme strøm- ningslyder i hele kuldekretsløpet.


Mens kompressoren går , kan det funk-. På samme tid , selv om kjøleskapet svikter, holder fryseren i mange tilfeller lav temperatur. Når du utsetter den laveste temperaturen i varmen, er hele kjølekapasiteten til motoren.


Kjøleskap termostat ødelagt

Freon fullfører kretsen sin og går tilbake til kompressoren. Over levetiden for et standard kjøleskap eller fryser, kan konstant aktivering og. Dette fører til at kompressoren til å slå av og på hele tiden i løpet av en dag. Hadde en side ved side.


Anntar at kompressoren går hele tiden. En ganske högrekvent .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg