mandag 18. februar 2019

Sår i urinrøret

Jeg har hatt vondt ytterst i urinrøret i et par uker. Fikk vondt etter sex med kona. Betennelse i urinrøret , uretritt.


Svært ofte dreier det seg om betennelse i urinblæren eller i urinrøret på. Hos kvinner kan økt utflod irritere huden og gjøre at den føles sår når . Cystoskopi er en undersøkelse av urinblæren og urinrøret.

Et tynt instrument ( skop) føres inn gjennom urinrøret og opp i urinblæren. Urinrøret er urinblærens utførselskanal til kroppsoverflaten. Inngangen til urinrøret fra urinblæren holdes normalt lukket ved hjelp av av kraftig . Skader på urinrøret skyldes enten udefra kommende beskadigelser ved tryk, slag eller lignende eller beskadigelser som følge af undersøgelse . De kjenner brennende smerter over blæren. Man kan også ha smerter i bekkenet , i selve urinrøret og i skjeden.


Man har ofte plager i bil og fly, . Noen får smertefulle sår av en herpesinfeksjon mens andre merker . Noen dager er jeg helt sikker på det kommer fra urinrøret , mens andre.

Gir dessuten smertefritt sår , påvirket allmenntilstand og forstørrede . Oftest er urotelkreft i urinrør sekundært til kreft som har startet i blæren og som. Kvinner er noe mer utsatt enn menn fordi urinrøret til menn er mye lengre, noe som beskytter mot infeksjon. Uretritt er en betennelse i urinrøret som gir smertefull vannlating. Les mer: Sår på penis - hva kan årsaken være? De som opplever plager ved klamydia har ofte svie i urinrøret , dette.


Sår nedentil: Småsår som oppstår i eller rundt kjønnsorganene bør . Vad är en skada på urinröret hos män? Hos menn: svie eller kløe i urinrøret , utflo kløe, sår eller utslett under forhu penishodet eller i endetarmsåpningen. Mannens urinrør er lengre og mer buktet.


Blærens slimhinne undersøkes også for polypper, utposninger, fortykkelser, svulster, sår eller stendannelser. En ovarsam eller svår kateterisering kan skada urinröret och medföra en förträngning orsakad av ärrbildning. Ständig nötning av katetern kan . SVAR: Hei Det kan være helt normalt at man er litt sår på penis etter onanering - og dermed får litt svie når man tisser etterpå.


En cystoskopi er en kikkertundersøkelse av blæren og urinrøret , og brukes til å. Selve operasjonen tar 2-timer, men . En urinveisinfeksjon skyldes at bakterier vandrer via urinrøret opp i urinblæren og eventuelt til nyrebekken og fester seg til slimhinnene der. Slimhinnen blir da . Knip (lukk) igjen rundt urinrør, skjede- og endetarmsåpning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg