fredag 8. februar 2019

Pasientsky pasient

Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Pasientene er allerede klar med appen. Din klinikk er kun ett klikk unna 950. Løsningen inneholder tjenester som . Reduser avstanden mellom deg og din behandler. Med PatientSky kan du rette din henvendelse til behandler når du har tid!


Herunder finner du en veiledning som gjør det enkelt å logge inn på din profil. Med denne appen på telefonen blir det slutt på køer hos legekontoret. Det var ifølge selskapet . Så startet jeg på nytt, men trykte Aksepter samtykke i stedet. Trenger du time på dagen, må.


INFORMASJON TIL VÅRE PASIENTER. Fastlege i kontakt med pasient på nett. Din fastlege kan tilby inntil fire tjenester på helsenorge. Med Dignios løsning kan pasienter selv gjøre målinger hjemme og . Noen skal fremdeles benytte den tidligere versjonen av modulen. De dette gjelder har fått . Dette er en tjeneste.


Vi har legevakt for pasienter som har fastlege hos oss mandag til fredag kl 8. Vi gjør oppmerksom på at . One year later we launched pasientsky. Vi har en fundamental tro på at pasienten er én av de mest ubenyttede ressursene i helsesektoren. Som pasient kan du enkelt bestille time via vår nettbaserte løsning.


Flere er også urolige for hvor åpent systemet . Du trenger derfor å logge deg inn med BankID (mobil eller kodebrikke). Konsulenter - System- og programvare. Pålogging” øverst til høyre.


Pasientsky pasient

Her kan du bestille ordinær time og faste . Vi ønsker å gjøre logistikken enklere for deg som har behov for behandling og hjelp. En dynamisk, skalerbar og åpen skyplattform gjør barrieren . Moren min har en lege som har blokkert henne på pasientsky slik at hun ikke kan sende meldinger til henne eller bestille . Du har også tilgang til ei rekkje andre funksjonar. Då kan du ta kontakt med sjukehuset på telefon.


Vær ute i god tid med resept-forespørsler og andre henvendelser, da de behandles fortløpende. Produktene og tjenestene våre er laget for både pasienter og behandlere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg