torsdag 7. februar 2019

Slette konto cdon

Slette konto cdon

CDon krever at du oppgir fødselsnummer når du melder deg ut. Men i svaret til CDon skriver butikken at for å slette kontoen er han nødt til å . Er informasjonen feilaktig, ufullstendig eller irrelevant, kan du begjære at informasjonen rettes eller slettes. Mer informasjon om vår . Kontakt da vår kundeservice. Slette historie og cookies på CDON.


Lave priser og rask levering. When a great deal means a great deal! I feltet nedenfor kan du søke etter det du trenger hjelp med.


De trakk pengene fra konto men ordren ble aldri opprettet og finnes ikke spor av den på mine sider. All kontakt med kundeservice ender i generiske svar hvor . Create New Account. E-posten med gavekortkoden har jeg slettet for lenge siden. Hei:) NOen som bruker cdon.


Slette konto cdon

Velg en fleksibel betalingsmetode. Innimellom kan det være greit å dele opp en faktura og betale litt om gangen. Kan cdon bare slette ordren min på denne måten?


Hvis bestillingen er betalt med kort vil det reserverte beløpet på kontoen din bli hevet. Læs om deres oplevelse,. Så hold jer væk hvis i ikke ønsker besværet med at få slette konto. For at vi skal kunne . Sendte mail til cdon og de skyldte på at det sikkert sporingsgreia til posten som. Efter at have begået den fejl at handle hos CDON.


Slette konto cdon

Jeg har nu bedt CDON. Hvordan kan jeg melde meg av nyhetsbrevet? Hvem står bak KickBack? Skulle det vise seg at du har oppgitt feil opplysninger ved registreringen kan det medføre at kontoen din blir slettet. Vær forsiktig med innloggsinformasjonen din,.


COM frem til at du direkte fremfører et ønske om at få dem slettet. Sidder og er ved at blive tosset i hovedet af det! Fikk Fable III Limited Edition i posten i dag, og DAMN for en pakke!


Slette konto cdon

Selve boken som skjuler spillet er større enn vanlig, og innholdet helt . Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller . Ved godkjent autorisasjon reserveres kjøpsbeløpet på kortholders konto. Svenske CDON har tidligere fått kritikk av Datatilsynet for sin bruk og lagring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg