torsdag 21. februar 2019

Havrelapper med yoghurt

Havrelapper med yoghurt

Har du lyst på noe ekstra kos i matpakka bør du prøve disse havrelappene med bær og vaniljeyoghurt. Havrelapper er også eit godt brukt ord)! Naturell yoghurt (gresk yoghurt for eksempel) kan du og bruke, så lenge den inneholder minst fett . Antall havrelapper varierer etter kor store du lager dei, eg får alt fra 6-10. Prøv deg gjerne fram med cottage cheese.


Da burde du prøve disse smakfulle havrelappene med yoghurtis og jordbær. Sveler, lapper eller små pannekaker – kall dem hva du vil. Disse grove variantene metter mange og smaker kjempegodt! Mos banan og yoghurt med en gaffel til en jevn mos. Varm en stekepanne og . Beregn ett egg og circa en desiliter yoghurt (naturell eller gresk type) eller cottage cheese pr.


Så rører du i nok havregryn til at det hele . Er yoghurt en sukkerbombe? Utvalget av yoghurt uten eller med lite tilsatt sukker har aldri vært større enn det er i dag. Kosthold Yoghurt Voksne Ungdom . Elsker bakst og matretter med havremel og havregryn.


Bland godt og nyt havrelappene ! Om du unngår laktose, bør du unngå gresk yoghurt. Pisk sammen egg og sukker i en skål. Ha så i olje, yoghurt og vann og bland alt sammen. I en annen bolle rører du sammen mel, bakepulver, . Til porsjoner trenger du egg g havregryn lettkokte g sammalt hvete fint klype maldonsalt klype . Gresk yoghurt med banan, bær og granola – Henriettes matblogg. I forbindelse med Melange sitt julebakeri har jeg fått i oppdrag å teste gode, velprøvde julebakst oppskrifter med margarin.


Amerikanske pannekaker er tykke og fluffy og serveres med lønnesirup. Oppskriften finner du på matprat. Disse lappene er perfekte til en sen søndagsfrokost. Vi har laget en med frukt, nøtter og honning. En med syltetøy og en med nutella.


Havrelapper med yoghurt

Små, grove frokostlapper er et supert alternativ til brød og smaker nydelig med friske bær, naturell yoghurt og litt honning. I denne oppskriften er halvparten av . Min favoritt er å servere havrepannekakene med tykk, gresk yoghurt , lønnesirup og pekannøtter. Pannekakene er også kjempegode . Spises som de er, eller toppes med naturell yoghurt , friske bær og litt . Find this Pin and more on Henriettes matblogg by henriettesmatblogg.


Servert med gresk yoghurt og bringebærsyltetøy – og nytes med gladskjea, må prøve å hente frem smilet igjen. Omelett med ost og løk. Tortilla de patatas. Egg- og tunfisksalat.


Havrelapper med yoghurt

This Pin was discovered by Tonje Johansen. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg