tirsdag 13. november 2018

Når går bussen

Informasjon om kollektivtilbudet i Trøndelag. Her finner du rutetider, reiseplanlegger og billettinformasjon for kollektivtrafikken i Oslo og Akershus. Sarpsborg og Fredrikstad.


Vi ønsker å vite hva du synes om busstilbudet og at bussen er gratis frem til 9. Er du klar for å endre dine reisevaner?

Bussen går oftere enn du tror. Ta buss med mobil i hele Agder! Med AKT Billett-appen er det.


Nå får du vite eksakt når bussen går ! Sanntidssystemet for bybussene i Tromsø og Harstad åpnet i dag! Systemet ble åpnet av fylkesråd for samferdsel og miljø, . Ny signalteknologi tar regionbussen tilbake til Rustahøgda. Vi håper det blir hvitt i løypene, men at det ellers blir et så grønt arrangement som mulig!

Vi setter opp ekstra busser for at det skal være enkelt for deg å ta deg til . Appen Skyss Reise gjer deg oppdatert informasjon om når buss , båt og bybane går i Hordalan og moglegheit å planlegge reiser. Favoritter i appen Skyss . Nå har vi lansert sanntidssystem på alle bybussene i Bodø, slik at du kan se akkurat når bussen går fra din holdeplass. En tommelfingerregel er at alle busser går på gammel tid til tidlig morgen.


Last ned appen Reis Nordland i App . Hvor skal du reise fra? Se avganger i sanntid. Bestillingstransport. Når går bussen til København. Og bussen krever selvsagt ingen identifikasjon av passasjerene?


Og så blir det litt av et spetakkel når vi kommer inn igjen. På den annen side er jeg sulten. Moritz klarte ikke å snakke tydelig lenger , . Det går mange ferjer over fjordene.


Alle busslinjene starter fra. Hvilken perrong går.

Finn rute- og prisinformasjon hos Ruter . Har du planlagt å reise med buss i kveld? Her kan du lese den fullstendige oversikten over når siste buss går.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg