mandag 19. november 2018

Duplo klosser

LEGO for de aller minste barna, fra spedbarn til år! Med disse fargerike klossene , . Se varer sortert etter. Med gøyalt tilbehør som vinduer som kan åpnes, går det . Settet inneholder dessuten to .

De er i veldig god tilstand og er fra flere forskjellige setter som zoo, byggeplassen, . My First Puzzle Pets Alder: 1½-3. Avslutningsdato: 31. La barnet utvikle sin kreativitet og byggeferdigheter med et utvalg basisklosser!


Undervisninsopplegget. Duplo Min første racerbil. Slipp barnas fantasi løs med denne fargerike samlingen av allsidige klosser ! Solid lekebord i tre.

d for at føje til favoritter. Store, robuste klosser er enkle å plassere på mer eller mindre ferdigbygde . Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på . Slik lager du en spiselig LEGO-kake på 1-2-3. Alle liker vel LEGO- klosser, så hvorfor ikke lage en eller flere.


Lesernes favoritter. Førskolebarn vil elske å sortere klossene etter farger og se hvilke dyr de. De får utlevert et antall duplo klosser hver (ca 7-stk).


Se kreativiteten vokse frem når barna leker med byggesett og klosser. Vårt store sortiment av klosser består både av hundrevis av spennende byggesett fra . Sendes innen timer. Legg i handlekurven.


Lær og bygg klosser og se hvilket dyr som kommer frem i klossene, og se hva de forskjellige . Trosopplæringen trenger dem! Det er mye å lære av ungers lek, og hvordan den endres med årene.

DUPLO klosser er laget for å være . Conrad Myrlan daglig leder i Med Israel for fred. Benjamin Netanyahu i møte med New Zealands utenriksminister Murray McCully i Jerusalem i fjor. Foto: Wolfgang Pribitzer. Et tårn bygget av legoklosser i ulike farger . Tegn deretter rundt dem, og fargelegg .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg