tirsdag 20. november 2018

Eksem på hendene

Kroniske hudsykdommer i hender og føtter kan være spesielt plagsomme fordi det kan. Mange har en medfødt tendens til eksem ved at de har sårbar hud på grunn. Kontakteksem oppstår når huden reagerer på stoffer den kommer i direkte kontakt med.


Hos finner man denne typen eksem på hendene (håndeksem). Håndeksem er en hudsykdom som kan være akutt eller kronisk.

Oftest starter det som et periodevis problem lokalisert mellom fingrene, på fingertuppene eller i . Særlig hos spedbarn og småbarn kommer det lett utslag av atopisk eksem på hendene. Ofte opptrer det da dype og såre sprekker i fingerbøyene. Sagt på en annen måte:Atopisk eksem er mer kløe med utslett enn utslett med. Det hender at også allergener som pustes inn, forverrer atopisk eksem - Det kan . Svært plaget av psoriasliknende eksem inne i hendene.


Sterk kortisonkur hjelper, men løser ikke problemet.

Må smøre kontinuerlig for at huden . Skyll hendene i lunkent vann uten såpe. Hvis du bruker såpe, bør det være lite. Såpen bør være uparfymert og skylles godt av. Hos babyer kommer gjerne eksemet på kinn og hake, mens større barn pleier å få det på innsiden av albuleddet, i knehasen eller ved håndled hender og . Mange sykepleiere kan slite ekstra med tørre hender i vinterhalvåret.


Ved allergisk eksem dreier det seg om en immunologisk spesifikk reaksjon rettet mot det aktuelle . Irritativ eksem i hendene DermNetNZ. Hvis eksemet ikke blir utredet og behandlet. Dyshidrotisk eksem og pustuløs psorias er to relativt hyppige årsaker til blemmer i håndflatene. Førstnevnte er kjennetegnet av dyptsittende vannblemm.


Hos spedbarn ses atopisk eksem i ansiktet og på strekkesiden av. Utsetter du hendene dine for mye vann, oljer eller kjemikalier på jobb? Her er tipsene for å . Eksem kan defineres som en inflammasjonstilstand i huden, og når eksemet er lokalisert til hendene , er det ofte snakk om kontakteksem. Hvert eneste år får mange frisører og lærlinger eksem på hendene (hånd- eksem ).

Fagforbundet ønsker å bidra til å forebygge lidelsen håndeksem blant. Du står fare for å utvikle eksem hvis: hendene dine våte eller fuktige mer enn timer om dagen. Om du ikke passer på, og lar hendene tørke ut, kan det ifølge Ree på sikt.


Vi vet at hvis du har eksem , psoriasis og andre lignende problemer, . Kjøp Eksem på hendene på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Eksem på hendene i kategorien Hudpleie fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg