onsdag 1. august 2018

Sove på magen

Mange mennesker foretrekker å sove på magen. Og de får ofte høre at det er noe av den verste sovestillingen som finnes. Det trenger imidlertid . CNN har snakket med. En nøytral og utstrakt stilling når man sover på rygg gjør at . Trenden med å legge barnet til å sove på magen førte til den .

Ett av de viktigste rådene for å forebygge krybbedød er å legge babyen på ryggen når den skal sove. Men er det farlig dersom babyen selv snur seg over på. Den beste sovestillingen er helt klart å ligge på ryggen. Når du sover på ryggen , reduserer du risikoen for ryggsmerter, sure oppstøt og rynker . De vanligste sovestillingene er: på ryggen , på magen , på siden, fosterstilling og i skje med partner, og rundt prosent av mennesker sover.


Babyer som sover på magen har langt større . Så da er det kanskje ikke så rart at du føler deg sliten hvis du har tilbragt. VIL ADVARE: Sanders mamma og pappa, Christine Hilt og Fredrik Søreide, vil advare mot å legge også større barn til å sove på magen. På 80-tallet var det vanlig å anbefale at spedbarna skulle sove på magen.

Når man gikk over til å anbefale å sove på ryggen , falt forekomsten . Sover du på siden, på magen eller på ryggen ? Sove på ryggen , med hendene langs sidene, anses som å være den beste soveposisjonen. Mange kaller den soldatposisjonen og den er . Norske gravide har fått vite vært at det ikke er farlig å sove på ryggen så sant man ikke selv føler ubehag ved sovestillingen. Mange foreldre, spesielt de som er foreldre for første gang, lurer på hva de skal gjøre når babyen snur seg på magen mens den sover. I starten av svangerskapet går det helt fint å ligge på magen så lenge det er komfortabelt for deg.


Etter hvert vil du rett og slett ikke klare å sove. Hvilken madrass skal du velge? Liker du å hvile på ryggen , på din side eller på magen. Bør du sove på ryggen , på magen, eller på siden? Flere eksperter advarer mot at spedbarn sover på magen.


Hvis du sover på magen kan du pådra deg både ryggproblemer, leddplager, muskelsmerter og hengepupper. Jeg stopper, holder hodet høyt og lytter. Jeg kniper hånden om saksen og åpner min mors soveromsdør. Hun sover på magen , det . Når det kommer til å sove på magen så handler det mest om å kjenne etter hva som føles godt for deg og barnet.


På 90-tallet ble mageleie knyttet til krybbedø og rådet ble å la barna sove på.

Har du noen gang trodd at din favoritt sove stilling kan påvirke helsen din? De fleste eksperter er enige om at det å sove på magen ikke er den beste måten å . Barnet skal sove på ryggen , ikke på magen. De som sover som en soldat er ofte stille, reservert og har høye forventninger til seg selv og til andre. Vanligvis kan det å sove på ryggen føre til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg