mandag 13. august 2018

Tilbehør til biff og bearnaise

For mange er en god bearnaise en selvfølge til en saftig biff. Vi gir deg oppskriften så du kan lage den fra bunnen av. Da starter vi med en smaksrik reduksjon, . I dag kan jeg by på skikkelig retromat, nemlig biff og bearnaise , med hasselbackpoteter og ovnsbakte tomater som tilbehør. Skal du servere indrefilet, ytrefilet, mørbrad eller entrecôte?


Se oppskrift på fløtegratinerte poteter, peppersaus, béarnaisesaus og annet tilbehør til biff.

I min barndom hadde vi biff på lørdag. Det er lite som slår en saftig biff , men selv for en ekte biffelsker kan det blir kjedelig mer det samme tilbehøret dag ut og dag inn. Her er ideer til alternativt. Noen som har noen gode tips til tilbehør når man lager BIFF ? Sauce béarnaise er en gul, klassisk fransk smørsaus. Når mesterkokk Bent Stiansen lager middag til seg selv, disker han gjerne opp biff på et blunk.


Her deler han sine hverdagstips - enten du er . Han er glad i all slags mat, men ekstra glad i en klassisk biff med bearnaise.

Laget fra bunnen av. Og den skal han spise . Entrecôte med smørstekt sopp, brokkoli, fløtegratinerte poteter og bearnaise. Kokkenes favorittstykke servert med folkets favorittilbehør.


Et festmåltid blir ikke. Da er biffen medium stekt. I kveld blir det biffsnadder. Og selvsagt er det bearnaisesaus til. Eller bearnes som ordboka vil ha oss til å skrive.


Uansett dette smaker kjempegodt. Biffen likar vi best å steike på høg varme på begge sider, og så setje heile panna i steikeomnen nokre minutt medan bearnaisesausen blir . I et biffmåltid skal biffen være i sentrum av smaksbildet. Det er mye ulikt tilbehør som kan passe til den kraftige kjøttsmaken.


Bakte poteter, grillet . Hva pleier dere å ha som tilbehør til biff ? Og en saus, somregel peppersaus, eller så har min elskede bernaise (som jeg ikke er glad i) og jeg . Aspargesbønner og mandler gir biffmiddagen et elegant og lett preg.

Sauseutvalget er et knippe sauser som kan være godt å ha på ethvert biffrepertoir , om den finnes en far i bildet eller ei. I retten biff med bearnés og tilbehør som salat, brokkoli eller asparges, er det sausen som gir mest smak. Bearnaise , pepeprsaus . Jeg har ingen problemer med å spise industri- bearnaise , da det er dette jeg er. Godt tilbehør til slike tunge sauser er for eksempel og små. Wagyu- biff med Béarnaise -saus og pannekake av potetstrimler Oppskrift : Pannekake av potetstrimler.


Vask, skrell og skjær opp potetene i strimler. Brødrene Price lærer deg å lage bearnaise. Mitt kongerike for en biff er det sikkert noen som har sagt en gang i tiden og en.


Her kommer det deilig tilbehør til kjøttet i form av karamellisert sjalottløk og skikkelig. Vil du heller ha bernaise har du en nydelig oppskrift på det her. Riktig stekt biff med tilbehør smaker nydelig.


Biff med béarnaise og chips er en klassiker. Mange synes det er vanskelig å steke biff , men det bør det ikke være. Med biffen i damp får du tid til å oppgradere tilbehøret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg