tirsdag 14. august 2018

Svinekam rullekake

Den store fest kaken ! For de som liker kaker med krem er . Denne kaken slår garantert ann på kakebordet. Når den lages er det viktig at man er tålmodig når man lager karamellsausen. Pisk egg og sukker til stiv eggedosis.


Bland mel og bakepulver sammen, og sikt det i eggedosisen.

Rør forsiktig med en slikkepott til deigen er godt blandet. Kjært barn har mange navn, og dette barnet, en velduftende og velsmakende rullekake fylt med krem og toppet med hjemmelaget . Når kaken er ferdig stekt fjernes papiret og kaken rulles som en rullekake. Fyll med pisket krem og rull sammen. Brun farin og vann til det har.


Lise Finckenhagen lager rullekake eller svissrull i radioprogrammet Jacobsen på lørdag. En klassisk kake til kaffen. Kommer det gjester om en halv time rekker du å lage denne først!

Rullekake med krem er både rask og enkel å lage. This Pin was discovered by Erna Harang. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


SVINEKAM egg og 1gr sukker røres hvitt,tilsetter 1gr mel og 1ts bakepulver. Hva har svinekam med rullekake å gjøre? Min bestemor pleide alltid å bake svinekam - kake. Mange sverger til suksesskake på 17.


Kanskje du har lyst å teste en ny variant! Selve bunnen er samme som du lager når . Kjempe enkel budapestrull med krem og bær. Røkt svinekam med krydderpesto. Kakebunn til rullekake. Dette er faktisk første gang jeg har laget den, for jeg har ikke vært så begeistret tidligere, men nå ble den jo kjempego spesielt med.


Det er en rullekake , fylt med krem med karamellsaus og mandler på toppen. Svinekam ( rullekake med krem og karamellsaus). Sjoko- rullekake med vaniljekrem og bringebær Mai, B Foo Norwegian Foo.


Large) Hot Dogs, Honey, Cookies, Cakes . Men jeg fant ut i dåpen til storebror at svinekam er en slags rullekake.

Kjempedeilig og populær rullekake med pisket krem og tykk, hjemmelaget karamellsaus! MatPrat er kommunikasjonskonseptet til Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Gjennom MatPrat bidrar vi med matinspirasjon, -informasjon og -kunnskap. Fylt rullekake med karamellsaus (10stk) kr. Rull sammen som en rullekake.


Det er enklest å få fine og tynne skiver til pålegg på elektrisk oppkjærmaskin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg