torsdag 30. august 2018

Helsestasjon for studenter

Bergen kommunes nettsted - informasjon og tjenester for innbyggerne i Bergen. SINN samarbeider med de kommunale helsestasjonene på alle våre studiesteder. HELSESTASJON FOR STUDENTER Besøksadresse: Havnegata 4. Rådhusplassen 2 3. Idrettsveien 21) Følg oss på facebook: .

Tilbudet gjelder for ungdom til år og studenter ved NMBU. Det er ingen aldersgrense for NMBU- studenter. Alt er gratis og man kan droppe innom i . Dette får du gjort på helsestasjon for studenter ved Gløshaugen legesenter.


Hver onsdag er det åpen helsestasjon for seksuell helse på Gløshaugen . Du møter oss, Solveig og Wenche. Tallene viser helt klart at dette er et viktig tiltak for våre studenter , . Er du over år må du ta kontakt med fastlegen din.

Hva kan du få hjelp til? Ingen timebestilling, trekk kølapp på venterommet. Vi samarbeider med Halden og Fredrikstad kommune om et tilbud om helsestasjon for studenter og unge voksne. Her kan du få prevensjonsveiledning og . Men er det egentlig så viktig med helsestasjon for studenter ? For dager siden - Hvem kan få tilbudet? Vi er et tilbud for ungdom fra - år og studenter.


Du trenger ikke bestille time, det er bare å møte opp i åpningstiden . SiO fikk nei til helsestasjon for seksuell helse på Blindern: –⁠ Studenter har allerede et bredt tilbud. Helsedirektoratet sier at andre tiltak måtte . Som student i Volda kan du nytte deg av helsetenesta - den er GRATIS, du treng ikkje å bestille time og du får resept på prevensjon utan at det kostar deg noko. Av Monica Tindelan 3. Haugesund Venstre og student. SiO Helse har gode helsetjenester for studenter. Vi har blant annet egne leger, tannleger, psykologer og rådgivere.


Finn helsestasjon - fastlege - tannlege - psykolog.

Helsesøster er tilgjengelig fra kl. Da kan studenter teste seg for . Den er bemannet med helsesøster og . Studentinord har ansvar for barnehager og helse for studentene i Bodø. Ser du meg - klikk for brosjyre i PDF Ser du meg?


Fortsatt er det en halv time til åpningstid. På helsestasjon for ungdom og studenter (HFU) på Engen er venterommet halvfullt. Agnes Giertsen, leder for helsestasjon for ungdom og studenter , forteller at de opplever en eksplosjon i henvendelser fra studenter og andre . EIN KNAPP FOR GUTANE.


Ordinær åpningstid - Drop in: . Gratis tilbud til unge - år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg