torsdag 15. juni 2017

Takplater inne monter

Takplate som er ferdigmalt i hvit farge. En takplate med en glatt og fin overflate. En allsidig plate med kjerne av trefiber som gjør den stabil. Platene er behandlet.


Møne Buet Decra Rød Antikk Icopal. En sponplate overtrukket med hvit plastfolie, klar til montering. Hvordan montere Huntonit takplater. Film som viser hvordan du legger panel i taket med slisse til skult elektrisk anlegg.


Slik monterer du takplater selv. Med våre klassiske, ferdigmalte takplater i spon setter du enkelt opp taket selv. Resultatet blir et pent og varig tak, som du kan glede deg over i mange år. Not og fjær på sider for enkel montering. Tak-ess Inspirasjon er egnet til montering av downlights og emballasjen kan brukes til downlight-kasser.


Underlag for montering. Ferdigmalte takplater. Første rad festes også inne ved veggen. Huntonit acryl fugemasse eller hjørnelist brukes i innvendig hjørner for en pen avslutning.


Det mest avgjørende ved legging av takplater er å plassere. Selvbærende takplater utgjør hovedproduktet i en kostnadseffektiv takløsning, der man ønsker å oppnå lange spenn, uten sekundær stål. Panel kan enten monteres direkte på spikerslag eller monteres med lim. Takpanelet bør festes på hver lekt eller hver . Påse at underlaget er rett før . Vi anbefaler at man er alltid minst to personer for sikker montering. For å montere takplater trenger du ingen spesielle verktøy.


Sjekk vår folder Produktguide for takplater. Video som viser hvordan du monterer Huntonit takplater. I den grad det er mulig bør Plannja Flex lagres innendørs. Innenfor ArcelorMittal Prosjekt finnes alt du behøver av takplater ,veggplater, takrenner og paneler. KAMI MONTERINGSANVISNING FOR TAKPLATER OG TILBEHØR.


Steg for steg guide til deg som skal sette opp innvendig panel i tak eller på vegg. Montér Lørenskog - Dyrøy. Praktisk støtte til montering av takplater og veggplater i vanskelige vinkler. Teleskopfunksjon gjør at den kan stilles inn mellom ulike høyder. Støtten låses med et . Vær alltid spesielt nøye med å unngå behandlingsskader under montering.


Strekktak gjør det enkelt å pusse opp innertak eller senke tak for montering av. Innvendig panel leveres vanligvis endepløyd for enkel skjøting av bordene. Panelet kan da skjøtes fortløpende mellom spikerslagene, og festes i . Takkledning med undertak av papp eller takplater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg