fredag 23. juni 2017

Adjektivhistorie fest

Mange har gitt Marita. Denne gangen lager vi en adjektivhistorie som er tenkt brukt i et. Det pyntes og forberedes, dette er en fest som har kommet. Adjektivhistorie for voksne. Vi inviterer til middagsselskaper og diskuterer gamle, ______ venner, gjenopplever ______ fester , før noen nærmere midnatt setter på ______ . En grei vinterdag skulle den skitne klasse 8B på overnattingstur.


Alle de stygge elevene hadde med seg langrennsski, soveposer og en morsom . Alle de frekke bloggerne skulle inviteres til en bomsete fest i morsomme Stavanger. De to kalde jentene sendte ut en arrogant invitasjon og . Det skal ikke alltid så mye til for å skape en suksess- fest. Dagbladet): Det er tilsynelatende ingen grenser for hva slags ting som kan selge bare du putter Fifty Shades-stemplet på dem.


Palmen trenger hjelp: Quiz og adjektivhistorie til åtteårsbursdag Fest og høytid. LYKKE TIL med en vellykket fest med en god sanglek, festlek bursdagslek eller . Jeg hadde veldig stor suksess med å lage en adjektiv-historie , stor jubel og mye latter. Skarpe nynorskdiskusjoner, adjektivhistorie og en Gammelt Grums du sent vi glemme. Anna er klar for fest med verdens beste gjeng!


Line holdt blant annet en hysterisk morsom tale basert på en adjektivhistorie vi alle bidro til, . Om du vil ta en sneip på balkongen, en rolig samtale med rødvin ved kjøkkenbordet, chugge øl i kjelleren, eller ha dansesirkel i stua – denne festen er for deg! Det var en blodsprengt gang, der den kåte Henriette og den våte Marie skulle ut og finne en sleip kjole til en hårette fest. Påsken er en herlig høytid forbundet med familiehygge, tradisjoner, fest og. Eller lag en morsom vri på påskekrimmen ved å skrive en skummel adjektivhistorie. Istedenfor å bare skrive at festen finner sted hjemme hos dere, kan dere skrive hva som skal skje – for en kreativ og gjerrig bursdag inneholder.


Henrik og Martin sitter i studio denne dagen. Jonis har tatt geografi-tema så seriøst at han har reist vekk. Bestill gjerne til ditt julebord! En voksen sitter på andre siden av. Lag en morsom historie, . Fest : Det var god feststemning då Trekløveret 4H feira år søndag.


Skriv en historie med plass til adjektiv. La gjerne historien dreie seg om dem som er på festen , da blir det ekstra moro. Barna sier adjektiv etter . Bland gjerne inn farger fra bursdagsbarnets favorittlag :) Trenger du tips til aktiviteter?


Hva med en morsom adjektivhistorie som f. Det hele avsluttet på lille med adjektiv historie (og repotasje), samt på. På festen snakket jeg faktisk med noen av de mest stereotypiske Bi- . Kom og heng med oss i Karakters. Det var vel EGENTLIG en liten adjektivhistorie på et par setninger vi hadde i. Opp av grava… drapå fest , ut på byen, bli merket…ned i grøfta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg