torsdag 22. juni 2017

Spansk 2 eksamen 2017

I Språkporten finnes grammatikkteori, oppgaver , skrivetrening og drilløvinger. Finnes for engelsk, tysk, fransk og spansk og kan brukes på alle digitale flater. Ivrige elever samarbeider om oppgave.


Her finner du nyttige tips til undervisningen, eksamensopplegg , årsplaner og . Ressurser og undervisningsopplegg.

Klokka tikker og arket er blankt – skriftlig eksamen kan være psykisk og. Det er ikke inspirerende å lese en oppgave med mange feil som tar . Ganas er et begynnerkurs i spansk nivå I for den videregående skolen. Temaene vil bli organisert med tanke på at de skal kunne legges opp til eksamen.


Abonner og få tilsendt forslag til videooppgaver og aktiviteter hver måned (inngang: videoabonnement). Trinn: Vis alle VgVg2. Du må ha eksamen i både skriftlig og muntlig morsmål.


Fylket i Norge med den fineste naturen og de beste folkene.

PrograStudieforberedende. Elevnettstedet tilbyr oppgaver der elevene kan trene gloser, grammatikk, lytte-. Alle meldinger om eksamen blir offentliggjort ved opprop og ved oppslag på skolen.


Du er selv ansvarlig for å holde deg orientert om hvilke fag ha skal opp i,. Jeg byttet linje og må ta opp Spansk for VGved siden av VGstudiene mine. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. Fellesfag Vgstudieforberedende utdanningsprogram, muntlig. På sidene nedenfor kan du.


Se forøvrig Blackboard for flere oppgaver for ditt emne. Oppgavene kan brukes i skriveopplæringa og som forberedelse til. Skole, jobb og framtid › Utdanning Hvor kan jeg finne eksamensoppgave i Spansk III? Spør om de kan bruke passordet sitt og vise oppgavene til deg. Spanskeksamen nivå PDF - Tidligere gitte eksamensoppgaver spansk 2. Engelsk, Vgyrkesfaglige utdanningsprogram 5t eksamen.


Si ;D-innlegg: Som dyslektiker fikk jeg fritak fra sidemål, men ikke fra spansk skriftlig. Derfor mistet jeg universitetsplassen. Her får du tipsene til hvordan du gjør en god muntlig eksamen.

Dette gjelder uavhengig om du har fått en oppgave du skal forberede på . Då kan du ta eksamen som privatist. Samfunnsfag, Sosialkunnskap, Spansk , Teknologi og forskningslære, Tysk. Siden denne er lokalgitt kan jo oppgaver variere MYE, men er det noen som vet hva. Hei,Går nå i VG, men kom ikke inn på kjemi pga.


OPPGAVER OG ROLLER FOR EKSAMINATOR. Vgog Vgtrekkes ut til eksamen i ett fag. Hei skal opp i spansk muntlig privatist eksamen om noen få dager, og lurte på om.


Skal ha eksamen i spansk og det er den letteste varianten på skolen. Jeg skal opp i skriftlig spansk eksamen om kun to dager, og uten noe. VgStudiespesialisering med formgivingsfag. Historie og filosofi 2: Muntlig eller skriftlig eksamen.


Velger du spansk programfag nivå III, vil du få anledning til å reise på studietur til Spania!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg