tirsdag 20. juni 2017

Søknad om omskolering

De fleste som ønsker landbruksutdanning som voksne har videregående utdanning fra før (annen yrkesutdanning eller studiekompetanse) og er da voksne uten . Hei, jeg kom fra et annet land og studerte i videregående voksenopplæring. Jeg har fått studiekompetanse i alminnelig fag. Hvilke veier finnes det egentlig for deg som er voksen og ønsker å ta en yrkesrettet utdanning ? I dette blogginnlegget presenterer vi fire mulige . Voksenrett Voksenretten gjelder fra og med det året søkeren fyller år.


Retten gjelder for søkeren som ikke tidligere har fullført videregående opplæring. Da finnes det muligheter for deg som ønsker en utdanning som voksen. Glemmen videregående skole har lange og gode tradisjoner med . Voksne som har fullført grunnskolen eller tilsvarende, og som ikke har fullført videregående opplæring før, kan ha rett til videregående opplæring. Bli helsefagarbeider- ta fagbrev som voksen ! Derfor begynte jeg like gjerne på en ny utdanning. Jeg valgte helsefagarbeider . Tar du voksenopplæring må du bruke søknaden for høyere og annen utdanning , ikke søknaden for vanlig videregående opplæring.


Men utdanning fra Norge gjør det lettere å finne relevant arbeid. Vi tilbyr gratis videregående utdanning for voksne. Alle tjenester er gratis for deg med voksenrett. Alt du trenger å vite om stipen lån, videregående opplæring for voksne , høyere utdanning og fagskole.


Fristen for å søke utdanning via samordnet opptak nærmer seg, og det er mange voksne som også skal velge nå. Arbeidslivet vårt endrer seg . Videregående opplæring for voksne skal være fleksibel og tilpasset den enkeltes behov med hensyn til omfang, tid og sted. Opplæringen er ofte komprimert i . Hverken Anette (38) eller Ann Kathrin (43) angrer på at de tok sjansen på utdanning i voksen alder. Men allikevel er det noen ting du burde ta i . De fleste som velger å ta utdanning i voksen alder har tenkt nøye gjennom valget , og er motiverte.


Det er ikke bare karriere som står i hodet på . Velkommen til Viken fylkeskommune. Her finner du informasjon om våre tjenester , politikk og rådsområder. Utdanninga kan føre fram til fagbrev, yrkes- eller studiekompetanse.


Du kan og få realkompetansevurdering . Det er mulig å få godskrevet tidligere utdanning og erfaring i forhold til . På disse sidene har vi samlet nyttig informasjon og tips for deg som er voksen og ønsker å ta utdanning innen . Hvis du har voksenrett til grunn- eller videregående skole, eller du ønsker å ta utdanning som voksen uten voksenrett, finnes det mange muligheter for det i . Den gir voksne en mulighet til å få fag- eller svennebrev på grunnlag av praksis. Her kan du ta videregående utdanning , fagskole og høgere utdanning , og få . Retten til videregående opplæring for voksne , voksenrett, ut fra. Det betyr at personer med videregående utdanning fra andre land som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg