mandag 19. juni 2017

Linlerret

Vi har lagt spesielt vekt på gode rammer med lite kvist og lin i beste . Selges kun i hele pakker. OBS: Vær vennlig å ikke trykke på knappen som dukker opp ved . Passer til både olje- og akrylmaling og vannløselige oljemaling. Produktet har utgått Erstatningsprodukter, tilbehør og reservedeler .

Varenummer: CLA- HR-1- På lager. Prisen gjelder meter lerret. Kunstnerlerret fra Claessens i Belgia som er verdens ledende produsent av kvalitetslerret. LINLERRET STANDARD TYPE LL.


NYHET Lag dine egne lerret. Her er det mye å spare, og vi sender over hele . Europeiske merker, Claessens og Museo.

Lerret i kunstnerkvalitet. Et sterkt lin-lerret fra Jydsk Blindrammefabrik. Vi har fått mange nye størrelser i Museo lin lerret. Preparert med lag syrefri gesso . Du kan selvfølgelig også kontakte meg på SMS! Innapålomme på venstre side av grov lin.


Kantingar og pryd av brunsvart fløyel. Tanken er derfor å forsøke å få strukket ny strie med maskinpapir eller linlerret på veggene og i taket. Pigment og akryl på linlerret. Linlerret Oslo - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Olje og akryl på lerret.


Smøygbroderi sauma på linlerret i grønt og raudt ullgarn. Påsett kvit bomullslerret rundt sidene. Luestykket er rynka til pullen. Teller minutter som om det var sauer.

Et bilde som fyller en større vegg. Med ramme er maleriet 155x200cm, Motivet har ro og dramatikk og har en harmonisk fargeholdning som vil . På skolevei olje på linlerret x 60. Eventyrstund , x 6 olje . Prosessen rundt å preparere lerret blei eg først kjent med på Ålesund Kunstskole då eg var elev der på slutten av 90-talet.


I denne perioden var . Alt for en enklere hverdag. Lue Luve, dregilshuve, samansydd av eit rektangulert toppstykke i linlerret. Utsauma med smøyg med sefyrgarn i raudt og grønt. Sidestykker i finare . WN Professional Linen Traditional, linlerret fra Winsor Newton til olje og akryl.


Brodert krage i dobbel linlerret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg